Action bullet journal accessoires: Journaling Designpad

Bullet journal accessoires Action

Heb jij een bullet journal? Maar vind je het lastig om te beginnen? Dan zijn er allerlei handige bullet journal accessoires die je op weg helpen. Zo kwam ik een zogenoemd Journaling Designpad tegen bij de Action.

Zeker als je niet zo handig bent met pen en papier, en het lastig vindt om mooie letters te maken, kunnen bullet journal accessoires je leven een stuk makkelijker maken. Net zoals deze stickervellen van de Action.

Hieronder een kijkje in dit bullet journal accessoire van de Action.

Bullet journal Action accessoires: Journaling Designpad

De Journaling Designpad heeft qua formaat wel wat weg van een kalender. Ook de manier waarop je hem openslaat is vergelijkbaar met een kalender. In totaal zitten er 28 vellen voor bullet journals in.

 • 16 vellen stevig gekleurd papier met patronen.
 • 1 vel met vierkante kaarten met inspirerend bedoelde teksten
 • 10 vellen met 'cut outs' voor onder andere kaartjes/notities, trackers voor je bullet journal, reminders, maanden van het jaar, te doen lijstje, boodschappenlijstje, etiketten en zelfs een mooie liniaal.

Hieronder een impressie van de inhoud:

Bullet journal accessoires

Journaling designpad Action

Bullet journal accessoires

Cut outs

Bullet journal accessoires

Praktische informatie

Deze bullet journal accessoires in de vorm van een Journaling Designpad zijn voor 2,49 te koop bij de Action.

Tip: koop meteen ook een handige plakstift om het allemaal in je bullet journal te plakken. Want er zitten geen stickers in!

Leestips

Similar Posts

10 Comments

  1. Mijn idee. Ik moest eerlijk gezegd ook meteen denken aan de stickerboekjes die mijn kinderen hadden toen ze de basisschool leeftijd hadden. Stickers die ze te pas en te onpas overal in en op plakten. Of wat we zelf nog wel deden op de middelbare school je agenda volplakken met foto's van favoriete zangers, maar ja toen waren we ook 12-13 jaar. Dat je zo'n agenda/journaal bijhoudt alla, maar dat gefröbel erin. Maar ieder z'n meug, als je het leuk vindt vooral doen.

 1. Wat een leuke en betaalbare tip! Inderdaad ideaal als je het lastig vindt om een begin te maken of even een periode wat minder inspiratie hebt maar wel wilt journalen.

 2. Die van mij wordt gewoon als kladblok gebruikt, wel met af en toe een plaatje of visitekaartje erin, planning voor mijn blogs. Maar na een jaar staat er aardig wat in...

 3. Ziet er heel leuk uit! Ik merk alleen wel bij mezelf dat ik dat soort dingen dan toch niet gebruik, want ja, eigenwijs, dus ik wil toch liever zelf iets 'maken', ook al is het nagetekend.

 4. ha Nicole,

  lijkt me echt wel wat voor mij.
  Ik vind het alleen erg jammer, dat alles in het Engels is.
  Ik weet niet eens wat een Bullet Journal is.
  Ja... natuurlijk even googelen, maar ik houd er van om gewon Nederlands te gebruiken...

  Groetjes! Marlou

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.