Reacties

Action bullet journal accessoires: Journaling Designpad — 10 reacties

  • Mijn idee. Ik moest eerlijk gezegd ook meteen denken aan de stickerboekjes die mijn kinderen hadden toen ze de basisschool leeftijd hadden. Stickers die ze te pas en te onpas overal in en op plakten. Of wat we zelf nog wel deden op de middelbare school je agenda volplakken met foto's van favoriete zangers, maar ja toen waren we ook 12-13 jaar. Dat je zo'n agenda/journaal bijhoudt alla, maar dat gefröbel erin. Maar ieder z'n meug, als je het leuk vindt vooral doen.

 1. Ziet er heel leuk uit! Ik merk alleen wel bij mezelf dat ik dat soort dingen dan toch niet gebruik, want ja, eigenwijs, dus ik wil toch liever zelf iets 'maken', ook al is het nagetekend.

 2. ha Nicole,

  lijkt me echt wel wat voor mij.
  Ik vind het alleen erg jammer, dat alles in het Engels is.
  Ik weet niet eens wat een Bullet Journal is.
  Ja... natuurlijk even googelen, maar ik houd er van om gewon Nederlands te gebruiken...

  Groetjes! Marlou

  .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder