Reacties

Her op Netflix: verliefd op je computer? Film review. — 14 reacties

 1. Ik vond het zo'n vervelende film, heb hem uitgezet. Uiteindelijk wel een keer afgekeken omdat ik er niet tegen kan om een film niet af te kijken haha. Maar helemaal niet mijn ding, echt een ver van mijn bed show.

 2. Ik denk niet echt een film voor mij. Ik schreef laatst over de serie After Life. Het eerste seizoen vond ik prachtig en hartverscheurend. De tweede is niet om aan te zien, heel grof. Jammer, gemiste kans.
  Ik kijk nu weer opnieuw de serie Shtisel. Erg mooi gemaakt en je leeft echt mee met een orthodox joodse familie in Israel. Ook de muziek vind ik erg mooi.

 3. Prachtige film! Vooral het moment waarop Theodore er achter komt dat Samantha als een echte vrouw/computer perfect kan multitasken.

  De film laat mijn inziens ook goed zien dat, wanneer een computer slaagt voor de Turing-test, een relatie met een computer eigenlijk heel goed mogelijk is.

  Voor een relatie is fysiek contact prettig maar niet noodzakelijk. Denk maar aan relaties die, vroeger, alleen per brief contact hadden. In dat opzicht verschilt een relatie via/met de computer niet zoveel.

  En in een wereld waar steeds meer singles wonen is het misschien ook geen utopie/dystopie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder