Reacties

Veilig en anoniem internetten: 7 redenen om VPN te gebruiken — 16 reacties

    • Graag gedaan. Ik ben er zelf erg blij mee. Behalve dat het me een veilig gevoel geeft, vind ik het ook handig dat ik dankzij VPN programma's kan zien die anders niet beschikbaar zouden zijn voor mij in Nederland.

  1. Ik heb ook een VPN netwerk maar mijn mail voor mijn werk hapert dan. Schijnt niet te kunnen maar is toch zo. Gelukkig heb jij daar geen last van! Fijne jaarwisseling alvast.

  2. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Toch vraag ik mij af of dat anonieme echt wel zo is. Als men wil, kunnen ze toch altijd achter je identiteit komen? Zowel 'foute' mensen als bijvoorbeeld recherche. Ik kan mij zo voorstellen dat als je echt volledig anoniem bent, de slechterikken geen 'dark web' meer nodig zouden hebben? Misschien heb ik het helemaal mis en is dit ideaal. Ik zal het thuis eens opperen.

  3. zoonlief gebruikt het ook en ik ben voortdurend van plan er mee te gaan werken. Het is inderdaad heel handig als je kaartjes wil kopen voor de TGV of vliegtickets, die zijn onmiddelijk een stuk duurder wanneer je voor de tweede keer inlogt..

  4. Ik had me er nog niet in verdiept maar het klinkt wel heel interessant. En even totaal off topic: leuk en bijzonder dat je kids zo reislustig zijn want jij bent zelf toch helemaal niet zo van het reizen?!

    • Ja, apart hè? Ik zie het met verwondering aan. Ze hebben dat reislustige echt totaal niet van mij. Of het komt juist doordat ik nooit ergens naar toe ga.....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder