Reacties

SOS armbandjes: 5 opties op een rijtje — 15 reacties

 1. Ik heb geen kinderen, maar als ik ze had, en we zouden bijvoorbeeld naar een drukke stad gaan, zou ik het wel overwegen. Ik zou wel goed controleren dat er niets van buiten zichtbaar is, dus dat mensen met slechte bedoelingen niet met de info op het bandje aan de haal kunnen gaan (ik weet niet wat je erop zet?)

 2. ja, wij hebben ook bandjes voor rond de pols en er zitten ook een soort van dog tags (zoals bij het leger) in mijn handtas voor het onverwachtse - maar ik bestel ze bij een ander (g.oedgemerkt voor degene die geïnteersseerd zijn) duurzaam en oersterk ! ;-)
  @lekker leven met minder - er staat op "Verloren? Bel mama op" en dan een GSMnummer en dan "Bedankt"

 3. Als we naar het strand gingen heb ik ze wel zo'n bandje omgedaan. Die had ik gewoon bij de apotheek gehaald en kun je gewoon weer losmaken - maar misschien je kind dan ook. Wij legden uit waar het voor was en na enig protest van 1 Farmertje bleven ze toch om. Aan het eind van de dag was wel de inkt bijna onzichtbaar geworden. Nu hebben ze van die (hals)kettinkjes met een naamplaatje.
  Groetjes Jolanda

 4. Wat een mooi systeem het lijkt een beetje op de bandjes als ik het zo lees wat een kind in het ziekenhuis om krijgt na de geboorte. Inmiddels zijn ze hier groot maar anders had ik het zeker gebruikt. Een ketting doen ze af of je moet met viltstift je 06 nr op hun arm schrijven dat las ik laatst ergens.

 5. Op zich een goed idee, zo'n bandje, maar ik had weleens gelezen dat je beter niet de naam van het kind erop kunt schrijven (i.v.m. kinderlokkers die "vertrouwd" over kunnen komen, als ze het kind met de naam aan kunnen spreken. Of zoiets.)

 6. De eerste gedachte die ik had was: 'wat nou als een kind m gewoon af doet?' maar daar is dus aan gedacht dus wat dat betreft vind ik het wel slim dat je 'm moet doorknippen.

 7. Toen mijn kinderen jong waren hadden ze een ketting om met hun gegevens.
  Een kind kwijt raken is het laatste wat je wilt.
  Aan het strand adviseert men om met watervaste stift een telefoonnummer op een arm te schrijven. Hans

 8. Tip voor hondenbezitters: ik heb mijn 06 nummer op het tuigje van mijn hond. Ik gebruik de Julius K9 tuigjes en heb aan 1 kant mijn nummer staan.

 9. Ik had zoiets niet vroeger voor mijn dochter. Wel altijd gezegd dat zij mij in de gaten moest houden en dat ik haar in de gaten hield. Ook altijd gezegd dat ze op dezelfde plek moest blijven als ze me kwijt was en dat ik haar zou komen zoeken. Als je allebei rond gaat rennen, vind je elkaar nooit. Gelukkig nooit nodig geweest. Zo’n bandje is wel een goed idee. Zeker voor kinderfeestjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder