Reacties

7 Alternatieven voor WhatsApp + de veiligste optie — 13 reacties

  1. Whatsapp wordt gebruikt op mijn werk. Privé heb ik een speciale simpel mobieltje gekocht voor whatsapp (daar staan dan ook geen verder contacten op dan alleen de mensen waar we mee whatsappen). Dit omdat familie in Israël whatsapp gebruiken en weigeren Telegram of iets anders te gebruiken. Zodra mijn schoonmoeder is overleden stoppen we met whatsapp (mijn man zijn keuze).

  2. Ik gebruik Whatsapp en maak me niet druk om mijn privacy eigenlijk. Als je daar moeite mee hebt, dan moet je ook niet op Facebook gaan, of Googelen of wat dan ook.

  3. Ik kan alleen Nicky maar gelijk geven, "privacy" dat bestaat eigenlijk al lang niet meer.
    Als we met z'n allen solliciteren, sturen we een CV vol gegevens over ons zelf naar wildvreemden in de hoop uitgenodigd te worden voor een gesprek, dan gaan we toch niet gaan mekkeren over privacy van een app?

    Toegegeven, wat me meer zorgen baart is dat zulke sociale apps, hun servers gehackt kunnen worden en hackers zo gegevens van gebruikers in handen krijgen en dan de boel dichtgooien is dan altijd wel gemakkelijker gezegd dan gedaan of voor elkaar gekregen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder