Wandelen tijdens een grijze Kerstmis

Koffieboerderij Groot Nibbelink
Mijn jongste dochter met Trixie

Tweede Kerstdag was dit jaar grijs en grauw. Ik moest nog even denken aan Bing Crosby die zong: ‘I’m dreaming of a white Christmas.’ Wat zou het eigenlijk bijzonder zijn als hij zong: ‘I’m dreaming of a grey Christmas’! Hoe dan ook, het maakt mij niet uit. Grijs en grauw weer maakt het binnen extra gezellig. Zeker als je een flink stuk wandelt.

Met mijn jongste dochter en ons hondje Trixie reed ik naar Koffieboerderij Groot-Nibbelink. Daar maakten we een flinke wandeling, en daarna dronken we binnen koffie. Halverwege de wandeling staat het bord met de tekst Koffieboerderij. Ik houd van dat bord. Het belooft gezelligheid. En natuurlijk koffie : )

Lees ook mijn post over Alleen wandelen.

Similar Posts

8 Comments

  1. Over dat liedje: er hoort nog een couplet achter aan, dat er nooit een witte kerst zal zijn in [ergens aan de westkust van de VS]. Dus oorspronkelijk was het een tongue in cheek liedje dat een heel eigen leven is gaan leiden!

    Lekker, er op uit met je kind :-) en koffie. Goede jaarwisseling!

  2. Het liedje gaat ook eigenlijk over iemand die in een tropisch land midden in een oorlog zit en erover droomt dat hij thuis is ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.