Reacties

Stickertopia: stickerboek volwassenen — 21 reacties

 1. Ik ben grootverbruiker van kleurboeken voor volwassenen ???? en vind het juist zo leuk om tijdens het proces van het kleuren de juiste kleur te bepalen, effecten te creëren door hard of zacht te drukken enz. Dat stickeren is voor mij dan te statisch denk ik, kan ik mijn creativiteit niet kwijt. Maar ik zal er eens naar uitkijken, ik ben wel benieuwd hoe het er uitziet.

  • Als ik dat zo lees Jojo kun je met stickers plakken minder invloed uitoefenen op het eindresultaat. Of je een sticker nu zachtjes plakt of hard vastdrukt maakt voor het eindresultaat geen verschil.

 2. ..ik vind kleuren in een kleurboek voor volwassenen helemaal niet rustgevend. Alleen al het kijken naar 'n volwassen mens, kleurend binnen de, door iemand anders, aangegeven lijntjes maakt me nerveus. Ook ga ik me dan van alles afvragen maar ik stel de vragen niet. De kleurende volwassen mens zou de vragen vast niet begrijpen: een peuter van 2 leert dat je binnen de lijntjes moet kleuren en de kleurende volwassen mens gaat er mee door.
  De volwassen mens, al stickerend, zag ik alleen nog in de supermarkt. Hij keek niet vrolijk en het leek mij geen rustgevende bezigheid.......

  • LOL. Dat is een hele andere variant van stickeren inderdaad : )

   Het is ergens inderdaad wel intrigerend dat volwassenen graag binnen de lijnen kleuren. Anderzijds kan ik het me ook juist weer goed voorstellen: je hebt tegenwoordig zo ontzettend veel mogelijkheden, dat het soms heel prettig kan zijn om even lekker binnen de lijnen te blijven.

 3. Ik ben dol op kleuren, hier boven word aan gegeven om binnen de lijnen te kleuren maar waarom zou je? Ik negeer zeer regelmatig de lijnen in het boek. Wel vind ik dat een goede kwaliteit potloden een pre is. Ik vind het fijn om een laagje of 8 over elkaar aan te brengen zodat ikd e juiste kleur verloop creeer. Het stickeren lijkt mij te simpel.

 4. Ik kreeg eens een kleurboek voor volwassenen gratis, ergens bij, maar de jongens zijn in er in gaan kleuren. Niks voor mij. Ik kan me voorstellen dat stickers plakken rustgevend kan zijn. Maar mij zou het alleen maar stress opleveren denk ik haha.

 5. Kleuren voor volwassenen? Het schijnt verslavend te zijn voor veel mensen. Het veroorzaakt een zekere mate van opwinding en geestelijke onrust. Ik wil dat juist voorkomen en houd het bij het verzamelen van sigarenbandjes. Dat geeft toch wat meer rust en structuur in mijn leven.

 6. Hoewel ik kan begrijpen dat kleuren rustgevend kan zijn is kleuren in kleurboeken niet creatief genoeg naar mijn gevoel.
  Ik zou er mijn ei niet in kwijt kunnen.
  Stickers plakken is gewoon 'nog erger' - maar dat is uiteraard persoonlijk!

  Mijn oudste kinderen (6 en 4) plakken zelfs al niet meer in stickerboeken. Ze hebben nog wel stickers, maar die plakken ze dan op hun uitgebreide tekeningen van robotinvasies en elfentuinen... Nee, voor hen ook geen uitdaging meer om ze in een boek te plakken!

 7. Ik heb eigenlijk niks met kleuren voor volwassenen, maar ik hoor van veel mensen dat ze het heel prettig vinden! Ik had nog niet eerder gehoord van stickers plakken voor volwassenen.. Ik plak wel een stickertje mee met mijn dochter ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder