Reacties

Wat geef je aan iemand die alles al heeft: tips zonder troep — 50 reacties

 1. Die brief is een mooi idee!
  Ik word heel blij van een zelfgemaakte foto van een putdeksel.
  Van bloemen word ik altijd verdrietig, als iemand me bloemen geeft betekent dat eigenlijk dat ze me niet kennen.Ik wil geen bloemen vanwege het gif wat er in bloementeelt zit, en dus in de bloemen. Weinig mensen weten dat, weten ook niet dat bloemen niet op de composthoop mogen omdat ze te giftig zijn.
  Er zijn gelukkig wel een paar biologische kwekers, maar dan nog heb ik liever geen bloemen. Ik ben zo iemand die alles wel heeft, en als kado hoef ik niks, gewoon niks, maar wel samen de tijd voor een kopje koffie of thee.

  • Een zelfgemaakte foto van een putdeksel. Dat vind ik heel bijzonder Greet. Wat vind je zo leuk aan putdeksels? Het is wel iets dat ik leuk vind om cadeau te geven.

   Dat bloemen zo giftig zijn dat ze niet op de composthoop mogen wist ik niet zeg. Dat is schokkend!

 2. Leuk artikel! En een hele hoop goede ideeën. Trakteren op een dagje uit vind ik een leuke, bijvoorbeeld de bios of de dierentuin o.i.d. Als ik even niet weet wat ik voor iemand moet kopen dan stel ik vaak een pakketje samen met wat lekkere luxere dingen om te eten/mee te koken. Iedereen heeft eten nodig haha :P

 3. Wij geven aan vriendinnen altijd doe cadeautjes, zodat we herinneringen hebben voor later. Dat is het beste cadeau wat je iemand kan geven. Ik weet volgend jaar echt niet meer dat je me een plant hebt gegeven hoor ;)

 4. Leuke ideeën! Eerlijk gezegd ben ik iemand die altijd een beetje bang kijkt als iemand met een doos voor mijn deur staat, vooral als het een grote is. Superlief bedoeld, maar ik ga paniekerig nadenken waar ik het nu weer moet laten. Mijn kasten puilen al uit. Mij kan je dus inderdaad plezier doen met een ervaring of cadeaubon of iets wat je opgebruikt. Een lekkere fles wijn bijvoorbeeld!

 5. Dank je wel voor je tips, daar kan ik me zeker door laten inspireren. Ik vind het gemakkelijker als het om vrouwen gaat, maar mannen ..........

 6. Ik geef dan inderdaad iets als een bon voor een leuk restaurant of een leuk uitje, gewoon om ervoor te zorgen dat degene dan een leuke dag heeft waar weer leuke herinneringen worden gemaakt.

 7. Wat een geweldig leuke ideeën! Ik zou zo gelukkig zijn met een abonnement op de bibliotheek, maar ja, dat heb ik dus al XD

  Nu vind ik wel dat er een iets is waar je nooit genoeg van kan hebben. En dat zijn boeken. Dus ik geef eigenlijk bijna altijd een boek als ik het niet weet.

 8. Ik geef altijd standaard wel een cadeaukaart als ik weet dat mensen al heel veel hebben of als ik echt niet weet wat ik moet geven. In enkele gevallen geef ik ook wel eens een kaartje met geld er in..

  Ik geef dat zelf ook altijd aan.. Krijg standaard elk jaar mascara waar ik allergisch voor ben.. Dus heb dan zelf zoiets van geef mij maar geld of een kaart dan kijk ik zelf wel hihi

 9. Wat een leuk lijstje! Mijn zusje gaf me dit jaar een high tea cadeau en vorig jaar een tattoo. Van mijn ouders krijg ik meestal geld om zelf iets moois van te kopen. Verder geef ik nooit 'dingetjes' want dat vind ik zonde om meerdere redenen. Wel vind ik het mooi om een boek cadeau te doen.

 10. In de afgelopen dagen heb ik meermaals gezegd dat ik niets weet voor op mijn lijstje. Het enige zijn een paar boeken en cd's. Helemaal geen schokkende dingen. Een leuk uitje ben ik zeker voor in.

 11. Wij vieren kerst gelukkig niet zo groot en meestal vragen we aan elkaar dan gewoon een paar dingen wat we zouden willen hebben. VOor verjaardagen vind ik het soms wel lastig en geef ik dan liever maar geld of een bon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>