Hertenkop Action aan de muur!

hertenkop muur

Kijk eens wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen? Een prachtige hertenkop!

Gevonden bij de Action.

Ik vind hem prachtig!

Rond Kerst doe ik hem een kerstmuts op. En in de zomer een strooien hoed. Maar voor nu vind ik hem prachtig zoals tie is!

Hertenkop Action

Deze van de Action is gemaakt van een zware kunststof. Hij is dus niet superlicht. Daardoor voelt deze hertenkop behoorlijk solide. De afmetingen van deze hertenkop zijn: 46 centimeter hoog en 32 centimeter breed. Hij oogt heel erg echt!

Hertenkop aan de muur: soorten

Er zijn diverse soorten hertenkoppen die je aan de muur kunt hangen. Als eerste heb je natuurlijk het echte, dode hert... Zo'n hertenkop is opgezet. Zelf vind ik een dergelijk dierenhoofd aan mijn muur akelig. Een andere variant is natuurlijk de pluche hertenkop. Maar die zien er wel weer heel erg nep uit vind ik. Bovendien zijn ze wat kinderlijk.

Hieronder zie je er eentje van hout:

hertenkop muur

Leestip

Dierenkoppen als wanddecoratie

Wat vind jij van dierenkoppen aan muur?

Similar Posts

7 Comments

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag meid.
  Wat is ie leuk hè , ik heb hem ook, en heb zelfs net mijn schouw in de keuken donker grijs geverft zodat als ik mijn hertekop daar ga hangen hij nog beter tot zijn recht komt.
  Ik denk dat ik met de kerst je idee overneem en er een kerstmuts op zet hahaha mijn dochter wilde kerstballen aaan zijn gewei hangen dat is ook leuk, maar zo,n rode muts valt nog meer op.
  Veel plezier ermee .

 2. Hij is heel erg leuk, niet zo'n kinderlijk ding zoals je wel eens ziet, maar toch niet een echte, want dat vind ik echt niet leuk... dus een heel fijne tussenweg. En bij Action, dan zal hij ook niet peperduur geweest zijn... super leuk dus.
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.