Cadeaukaart bol.com hack: nooit meer je kaart vergeten!

Cadeaukaart bol.com

Ken je de treurige statistiek dat we per jaar voor zo’n 5 miljoen aan ongebruikte cadeaukaarten vergeten uit te geven! Dat zal jou en mij niet meer overkomen met deze handige cadeaukaart van bol.com hack!

Bol.com cadeaukaart: elke maand krijg ik er eentje!

Dankzij de asr Vitality app krijg ik elke maand een cadeaukaart ter waarde van 20 euro van bol.com cadeau. Maar die cadeaukaart wordt mij in de vorm van een code via de mail toegestuurd.

En mijn mailbox is nogal eh… vol.

Dus was deed ik steeds? Ik mailde mezelf de mail met de code van de cadeaukaart. Op die manier had ik de code van de cadeaukaart op 3 plekken:

  • In mijn inbox
  • In mijn outbox
  • Bij gmail

Maar nu heb ik een veel betere manier gevonden.

Cadeaukaart bol.com hack

Je kunt de code van een cadeaukaart van bol.com namelijk simpelweg registreren in je account. De volgende keer dat je dan iets wilt kopen bij bol.com heb je een tegoed! Kortom je kunt het bedrag van als het ware daar registreren.

  1. Ga naar bol.com en log in.
  2. Klik vervolgens op Cadeaubonnencadeaukaart bol.com
  3. Nu kom je op de pagina Betaalmethoden. Daar staat de optie om de code van je cadeaukaart van bol.com in te voeren! Ideaal!cadeaukaart bol.com

Ik ga voortaan meteen die code invoeren bij elke cadeaubon die ik krijg!

Tot slot

Door de code van een cadeaukaart direct te registreren voorkom je dat je de kaart vergeet, en hij zijn waarde verliest. In deze post las je hoe je dit kunt doen voor cadeaubonnen van bol.com

Leestips

Similar Posts

18 Comments

  1. Goeie tip! Ik laat eigenlijk nooit cadeaubonnen liggen, er is altijd wel iets op het lijstje wat daarmee gekocht kan worden :)

  2. Pff die ”snert” kaarten .Niet alleen bij Bol.com .Wij hebben anonieme kaarten om te reizen met de NS en we doen dat heel erg weinig ,lees ik pas over verlopen kaarten .Dus nu zo’n 30 euro in de vuilnis bak !

  3. Dit is echt de perfecte manier om om te gaan met cadeaubonnen. Nu nog hopen dat ik dit onthoud tot ik ooit misschien eens een bon krijg. Ik kwam gisteren toevallig ergens in een la een VVV-bon tegen. Tja, waar geef je die nog uit in deze tijd? Had bij de Hema gekund vorige week, maar toen was ik ‘m natuurlijk weer vergeten.

  4. Da’s wel handig inderdaad. Ik krijg een keer per jaar een vvv-bon. Die zet ik altijd om in een bol.com kaart (ja, dat kan!). Toch net iets meer keuze bij het uitgeven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.