Reacties

Cadeaukaart bol.com hack: nooit meer je kaart vergeten! — 18 reacties

  1. Pff die ''snert'' kaarten .Niet alleen bij Bol.com .Wij hebben anonieme kaarten om te reizen met de NS en we doen dat heel erg weinig ,lees ik pas over verlopen kaarten .Dus nu zo'n 30 euro in de vuilnis bak !

  2. Dit is echt de perfecte manier om om te gaan met cadeaubonnen. Nu nog hopen dat ik dit onthoud tot ik ooit misschien eens een bon krijg. Ik kwam gisteren toevallig ergens in een la een VVV-bon tegen. Tja, waar geef je die nog uit in deze tijd? Had bij de Hema gekund vorige week, maar toen was ik 'm natuurlijk weer vergeten.

  3. Da’s wel handig inderdaad. Ik krijg een keer per jaar een vvv-bon. Die zet ik altijd om in een bol.com kaart (ja, dat kan!). Toch net iets meer keuze bij het uitgeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder