Reacties

Bol com kopen: 4 aanraders + 4 afraders — 67 reacties

 1. Ik neus er graag omdat ze zoveel hebben en altijd een snelle verzending hebben. Ik denk dat ik er tot nu toe vooral boeken heb gekocht en we hebben er wat keuken gerei gekocht, waterkoker en een mixer.

 2. Ik koop alleen boeken bij bol. Een van mijn zoons heeft dit jaar twee keer een headset besteld en twee keer was hij al stuk bij binnenkomst. Dat werd op zich netjes afgehandeld, maar mijn zoon heeft in een winkel in ons stadje tenslotte de headset gekocht.

 3. Ik heb ooit eens een muffinmaker daar besteld, maar ook weer retour gestuurd en dat vond ik wel zo'n rompslomp. Ik bestel er nooit iets vind de verzendkosten vaak in verhouding met het product te duur dat je toch duurder uit bent.

 4. Ik vind bol.com handig voor veel dingen maar ik vergelijk altijd met andere (web)winkels in sommige categorieën zijn ze er duur. Ik bestel voor elektronica en huishoudelijke spullen.

 5. Ik vind Bol ook een fijne webshop :) De service is altijd snel en de producten netjes verpakt. Ik merkte inderdaad al wel dat make-up producten een stuk duurder zijn dan bij de drogisterij. Maar daarvoor gebruik ik Bol dan ook eigenlijk nooit, wel veel voor het bestellen van boeken.

 6. Wij kopen ook redelijk veel bij Bol.com, maar wel nadat er een prijsvergelijk is gedaan. Boeken worden eigenlijk standaard daar gekocht. Dat is er zo zachtjes ingeslopen, denk ik. ;-)

 7. Mijn ervaring is wisselend, 2 jaar geleden kochten we voor de sinterklaas nog een laatste kinderkadootje (kapla) op de site stond hij voorradig, bij t bestellen stond volgende dag geleverd etc etc, nou niks hoor. Wel konden ze hem later opsturen, dat gedaan, toen kregen we een te grote box ervan, weer klantenservice gebeld, teruggestuurd, kregen we de volgende dag weer een kleine doos, PLUS de grotere.
  Maar dat zou vlgs hen komen van de drukte bij de feestdagen en het flex-personeel wat daar dan tijdelijk werkte.
  Dan denk ik haal dan weg dat het de volgende dag bezorgd word, dan heeft een ieder wat meer de tijd om t juist te verwerken, maar dat zou ze klanten kosten, dat snap ik ook wel hoor ...maar toch
  Wel leuk is het dat je kadootjes bestellen kunt en dan bij de jarige kunt laten bezorgen als je dat eens zo uitkomt.

 8. Oh wat handig dit! Ik moet toegeven dat ik het vaak eel makkelijk vind om alles in 1 keer te bestellen bij bol, zeker ook omdat het vaak zo snel in huis is. Maar ik zal voortaan eerst eens prijzen gaan vergelijken..

 9. Ook ik koop eigenlijk vrij vaak bij Bol.com haha. Het is makkelijk om in 1 keer meerdere dingen van één website te kunnen bestellen, heb niet altijd zin om prijzen te vergelijken. Dat is mijn luie aard, denk ik ;)

 10. Ik koop echt vaak bij Bol haha. Het is zo makkelijk en vaak heel snel in huis. Maar ik let wel op de prijs, want als het teveel scheelt (als in duurder), dan doe ik het weer niet.

 11. Ik koop boeken via bol.com en heb ook mijn tablet / laptop bij bol gekocht. Ik had een cadeaubon en daardoor waren we de goedkoopste :) Ik vergelijk sowieso altijd de prijzen met bol en andere sites, want het is lang niet altijd de goedkoopste

 12. Ik koop geregeld bij Bol.com

  vooral cd's en boeken eigenlijk
  die zijner beduidend goedkoper dan elders, ze zijn vaak 2dehands, ja

  nog maar een keer problemen gehad, maar dat was bij een externe verkoper, maar eigenlijk is dat dan ook weer netjes opgelost met hun "bemiddeling"! ;)

 13. Het voordeel van Bol.com vind ik de snelle levering en de mogelijkheid om kleinere zendingen af te laten leveren bij A.H. waar je het dan op kunt halen , het voordeel hier van vind ik dat je niet thuis hoeft te zijn als je iets besteld hebt en het op een moment af kunt halen dat jou uitkomt zeker omdat de winkel openingstijden tegenwoordig vrij ruim zijn.

 14. Voorheen kocht ik altijd bij Bol.com, maar heb een keer CoolBlue geprobeerd en die hebben me zo goed geholpen toen ik een verkeerde bestelling had geplaatst dat ik voorlopig gewoon bij hen blijf.

 15. Alleen al door de service van Bol.com shop ik er graag. Toch neus ik ook altijd bij winkeliers in de buurt, omdat ik het simpelweg de aankoop gun. Als ik het daar niet kan krijgen, of bijvoorbeeld heel lang moet wachten, shop ik het online. Meestal gaat het dan om boeken, dvd's of net als laatst mijn nieuwe standmixer. Nergens verkrijgbaar, maar nog wel bij bol.com. Tja, dan is de keuze snel gemaakt he!

 16. Grappig om dit lijstje te zien. Ik ben eerlijk gezegd niet zo heel erg van het prijzen vergelijken. Boeken koop ik standaard bij Bol. Dagelijkse dingen nooit, daarvoor ga ik 'gewoon' naar de winkel. Maar ik kijk wel altijd als eerste wat ze hebben. Want als ze een boek bij Bol niet hebben geef ik eigenlijk al gelijk op haha, dan hebben ze het bijna nergens.

 17. Bij bol.com heb ik in het verleden vooral veel boeken en hobbyproducten gekocht. Inderdaad wellicht goed om af en toe te vergelijken. Dit doe ik alleen bij hele grote uitgaven.

 18. Ik heb zeker de laatste twee jaren niks meer bij Bol.com gekocht, simpelweg omdat ik dat alleen deed om tweedehandse studieboeken te kopen. Maar vind dit lijstje toch nog handig om tenminste te weten.

 19. Wat Google is als ik iets wil weten, is Bol.com als ik iets wil kopen. Eigenlijk kijk ik meestal eerst daar en dan pas ergens anders :) Dus wat dat betreft hebben ze het als webshop heel goed gedaan! En dan maken die paar centen extra me niet zo uit, vind de service gewoon heel fijn en meestal zit ik wel boven de 20 euro dus dan scheelt dat iig in de verzendkosten.

 20. VoorLego is het kleine blauwe mannetje in elk geval niet goedkoper. Ik kocht vanderweek iets bij de plaatselijke ondernemer voor €5 en dat bleek bij Bol wel €7 te kosten. Een verschil van €2, maar dus wel 40% duurder!

 21. Ik ben erg tevreden over Bol.
  Ooit kocht ik van een andere verkoper een tweedehands boek van Jamie Oliver.
  Blijkbaar ging er iets mis in de post ( volgens de verkoper), maar ik kreeg maar geen boek.
  Uiteindelijk kreeg ik van Bol een spiksplinternieuw exemplaar aangeboden!
  Behalve boeken koop ik er zelf niet zo veel, maar mijn man koopt er ook andere dingen zoals onze tv.
  Wel na de prijs eerst met andere winkels vergeleken te hebben.
  Groetjes, Franca.

 22. Wij kopen ook zo nu en dan bij Bol, klantenservice is ook heel goed.
  Onlangs kregen we gasten die bleven soep eten, en omdat ik een vorm van misofonie heb wilde ik kunststof lepels, want dan heb ik er geen hinder van als ze met de lepel tegen de tanden en kiezen aan knappen.
  Bij Bol zag ik wat, 10 mooie diepe lepels , wel duur, 10 stuks voor pak hem beet een tientje.Ze zijn stevig en herbruikbaar maar toch fors aan de prijs. Ik zag dat ze die via een partner verkopen en keek daar op de site. Daar kosten precies dezelfde lepels 10 stuks voor 1 euro! Dan hoef ik niet te denken en kocht ik ze bij de partner, gelijk maar 30 stuks:) .
  PS Het zijn hele fijne lepels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>