Reacties

Bol.com betaalmethoden: 6 opties — 8 reacties

  1. Dat je die bonnen in kunt wisselen wist ik helemaal niet! Zelf betaal ik het liefst per acceptgiro. Dat vind ik het makkelijkst. En soms ook wel via zo'n elektrische acceptgiro. Maar in ieder geval bij voorkeur achteraf, voor het geval dat er toch iets mis gaat.

    • Ik heb precies hetzelfde. Het voelt 'veiliger'om achteraf te betalen. Dan weet je zeker dat je het product in goede orde hebt ontvangen. Als je al hebt betaald, ben je als koper toch wat kwetsbaarder.

  2. Inderdaad. Ik kreeg ooit voor mijn verjaardag zo'n boekenbon cadeaupasje cadeau. Toen ik online ging kijken waar ik hem kon inruilen en hoeveel er eigenlijk opstond vond ik al snel dat ik hem ook via bol.com kon gebruiken. Die boekenbon is uiteindelijk gebruikt voor nagelak en huiswaar :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder