Similar Posts

6 Comments

  1. Kijk eens aan deze vind ik wel heel leuk stiekem maak ik dit soort tekeningen vaak als ik met iemand aan de telefoon zit. Niet dat ze dan zo mooi zijn hoor, maar dit soort tekeningen vind ik dus wel heel leuk.
    Ik denk alleen dat ik ze niet netjes zou in kleiren maar inderdaad met van die dakpan U,tjes en krulletjes in ga vullen als ik aan het bellen ben.

  2. Ik kleur nu boeken in die ik al in mijn boekenkast had staan.
    Leuk dat er nu zo’n boek gratis te downloaden is, maar ik vind de plaatjes niet mooi (sorry :-) )

  3. Kleuren is ook niet zo mijn ding. Ik heb er moeite mee dat het niet een duidelijk nut heeft. Maar zo’n gratis kleurboek vind ik wel leuk. Bovendien vond ik de tekeningen origineel. Weer eens wat anders.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.