Kleurboek voor volwassenen van de Action

action kleurboek volwassenenIk heb dan toch eindelijk gekleurd in zo’n kleurboek voor volwassenen. Ik kocht het voor 0,79 cent bij de Action. Maar ik ben bang dat het niks is voor mij…

Lees mijn conclusie over kleurboeken voor volwassenen hier.

N.B. Voor de liefhebber: bij de Wibra verkopen ze nu ook kleurboeken voor volwassenen! Wel een stukje duurder dan bij de Action. Ze kosten 2,99.

13 Responses to Kleurboek voor volwassenen van de Action

 1. Toevallig heb ik er vorige week in gekeken bij de action. Maar netjes terug gelegd, want ik vond die tekeningen veel te druk en te verwarrend. Ik denk niet dat ik hier rustig van zou worden tijdens het tekenen.

 2. Ik heb dit boekje nog niet ingezien bij Action, maar aan de voorkant te zien zijn het geen tekeningen voor mij. Zoals Adrienne al schreef ziet dat er heel druk uit. Daar word ik ook niet rustiger van.

 3. Ohh gisteravond heb ik er nog 2 gemaakt. Je moet er echt over nadenken om er een mooi samenhangend geheel van te maken. In die tijd kom ik echt tot rust!

 4. hahaha ik moet wel lachen om die tekst er door heen.

  De kleurboeken liggen hier bij de action bij de schilderspulletjes en ze hadden er meerdere soorten van.
  Ik heb met kerst ook een kleurboek gekregen, maar dan de geheime tuin. Ik ben benieuwd.
  Je moet er inderdaad wel goede potloden voor hebben, heb nog wel een blik oude van “vroeger”

 5. Ik kreeg dit jaar met moederdag “mijn geheime tuin” van Tobias. Maar ik heb er pas 3 kleurplaten uit gemaakt. Ik vind het opzich best leuk, maar na een kwartiertje raak ik gefrustreerd omdat het me niet snel genoeg gaat. Maar voor af en toe vind ik het best leuk 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.