Reacties

Kleurboek voor volwassenen Action — 13 reacties

  1. Toevallig heb ik er vorige week in gekeken bij de action. Maar netjes terug gelegd, want ik vond die tekeningen veel te druk en te verwarrend. Ik denk niet dat ik hier rustig van zou worden tijdens het tekenen.

  2. Ik heb dit boekje nog niet ingezien bij Action, maar aan de voorkant te zien zijn het geen tekeningen voor mij. Zoals Adrienne al schreef ziet dat er heel druk uit. Daar word ik ook niet rustiger van.

  3. hahaha ik moet wel lachen om die tekst er door heen.

    De kleurboeken liggen hier bij de action bij de schilderspulletjes en ze hadden er meerdere soorten van.
    Ik heb met kerst ook een kleurboek gekregen, maar dan de geheime tuin. Ik ben benieuwd.
    Je moet er inderdaad wel goede potloden voor hebben, heb nog wel een blik oude van "vroeger"

  4. Ik kreeg dit jaar met moederdag "mijn geheime tuin" van Tobias. Maar ik heb er pas 3 kleurplaten uit gemaakt. Ik vind het opzich best leuk, maar na een kwartiertje raak ik gefrustreerd omdat het me niet snel genoeg gaat. Maar voor af en toe vind ik het best leuk :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>