Kleurboek voor volwassenen Action

kleurboek voor volwassenen action

Hierboven zie je een prachtig kleurboek voor volwassenen van de Action!

Kleurboek voor volwassenen Action

Ik heb dan toch eindelijk gekleurd in zo’n kleurboek voor volwassenen. Ik kocht het voor 0,79 cent bij de Action.

Maar ik ben bang dat het niks is voor mij…

Lees mijn conclusie over kleurboeken voor volwassenen hier.

Dat ligt trouwens niet aan de kleurboeken voor volwassenen van de Action, want die zijn hartstikke leuk. Kijk maar:

kleurboek voor volwassenen actoin

Kleurboek voor volwassenen met mandala’s van de Action

Screenshot 2023 09 25 at 15.38.04 1

Anton Pieck kleurboek voor volwassenen Action

Maar mijn favoriete kleurboek voor volwassenen van de Action is toch wel dit Anton Pieck kleurboek:

Screenshot 2023 09 25 at 15.38.16

N.B. Voor de liefhebber: bij de Wibra verkopen ze nu ook kleurboeken voor volwassenen! Wel een stukje duurder dan bij de Action.

Lees ook mijn post over het idee van een stickerboek voor volwassenen!

Similar Posts

13 Comments

 1. Toevallig heb ik er vorige week in gekeken bij de action. Maar netjes terug gelegd, want ik vond die tekeningen veel te druk en te verwarrend. Ik denk niet dat ik hier rustig van zou worden tijdens het tekenen.

 2. Ik geloof ook niet dat zoiets wat voor mij zou zijn. Maar wel leuk dat ze het ook bij de Action verkopen, want dit zijn typisch van die dingen die in de ‘Flow-geest’ voor veel geld verkocht worden.

 3. Ik heb dit boekje nog niet ingezien bij Action, maar aan de voorkant te zien zijn het geen tekeningen voor mij. Zoals Adrienne al schreef ziet dat er heel druk uit. Daar word ik ook niet rustiger van.

 4. Ohh gisteravond heb ik er nog 2 gemaakt. Je moet er echt over nadenken om er een mooi samenhangend geheel van te maken. In die tijd kom ik echt tot rust!

 5. hahaha ik moet wel lachen om die tekst er door heen.

  De kleurboeken liggen hier bij de action bij de schilderspulletjes en ze hadden er meerdere soorten van.
  Ik heb met kerst ook een kleurboek gekregen, maar dan de geheime tuin. Ik ben benieuwd.
  Je moet er inderdaad wel goede potloden voor hebben, heb nog wel een blik oude van “vroeger”

 6. Ik kreeg dit jaar met moederdag “mijn geheime tuin” van Tobias. Maar ik heb er pas 3 kleurplaten uit gemaakt. Ik vind het opzich best leuk, maar na een kwartiertje raak ik gefrustreerd omdat het me niet snel genoeg gaat. Maar voor af en toe vind ik het best leuk :)

 7. Ik heb er toevallig gisteren ook een gekocht bij de action, voor 1,80 had ik een iets grotere met 160 platen die ik mooier vond dan die van 79 cent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.