Reacties

Goede voornemens: Geen. — 14 reacties

  1. Ik vind zo'n vers nieuw jaar altijd wel een goed moment om te kijken wat ik anders wil in mijn leven. Maar goede voornemens, als in gezonder eten etc. stel ik gewoon uit tot na alle feestdagen - dat is in mijn geval zo half januari...... Maar ik bedenk nog waar ik niet tevreden over ben, wat ik anders wil doen....

  2. aan goede voornemens doe ik niet , ik maak altijd wel een wensenlijstje voor het nieuwe jaar. in 2015 wil ik bijvoorbeeld mijn spaartegoed , waar door het uit uis gaan van dochterlief een behoorlijke deuk in kwam, weer flink aan gaan vullen. en wil ik van haar oude kamer een hobbyhok maken. geeft altijd weer een goed gevoel als ik weer iets van dat lijstje kan wegstrepen.

    • Hee, je bent de eerste die ik 'tegenkom' die hetzelfde doet als ik! Ik maak ook een wensenlijstje voor een jaar. Goede voornemens doen voorkomen dat je het altijd verkeerd hebt gedaan en eerlijk gezegd ben ik over het algemeen best tevreden ;-)

  3. Ik heb ook niet echt goede voornemens. Meer doorgaan zoals ik nu doe, en dan liefst wel daar ook weer verbetering in. Dus ik kijk wel naar het afgelopen jaar en probeer aanpassingen te doen om zo in 2015 weer wat verder te komen. Maar ik heb geen dingen als stoppen met roken of afvallen ofzo. Meer dingen die te maken hebben met een goede (voor mij dan) levensstijl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>