Gelukkig Nieuwjaar!

gelukkig nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Een heel nieuw jaar ligt voor ons. Als een onbeschreven blad. Dat het maar gevuld mag worden met mooie verhalen, nieuwe ervaringen, geluk, en alles wat het leven nu eenmaal met zich meebrengt.

Waar hoop jij op voor het nieuwe jaar?

Similar Posts

12 Comments

 1. De allerbeste wensen voor 2015!

  Er is heel veel ellende in de wereld veroorzaakt door onze medemens en ik hoop echt dat in 2015 iedereen een beetje aardiger tegen elkaar gaat doen.

 2. Gelukkig nieuwjaar. Ik hoop een heel jaar te mogen genieten van alle belevenissen van onze kinderen. Dat we veilig en gezond het jaar doorkomen met een hoop mooie herinneringen.

 3. De beste wensen voor 2015 allemaal. Laten we hopen op meer verdraagzaamheid tussen de mensen en volken. En persoonlijk een bijdrage te leveren voor zover mogelijk. Grenouille’s levensstijlschreef gisteren een blogje wat mij aan het denken zette en ik ga zeker meer opletten dat ik daar iets mee doe.

  Verder veel leuke blogjes lezen en een persoonlijke inzet minimaal 5 kilo afvallen.

 4. Een gelukkig nieuw jaar, ik hoop om nog een stapje verder te gaan in het groen, duurzaam en minimalisme :) Verder zullen we alles wel zien :)

 5. Gelukkige nieuwjaar! Mijn goede voornemen? Ik heb er één, en doe normaal gezien niet aan goede voornemens. Maar dit jaar ga ik als vrijwilliger aan de slag om mensen (vooral kinderen dan) in armoede te helpen. Zéker weten dat dit een voornemen is dat ik ga volhouden! Aan allen een goede gezondheid en veel plezier met jullie gezin.

 6. iedereen een gelukkig en vooral gezond 2015 en ik blijf hopen dat we met zijn allen wat toleranter worden en wat meer op het belang van alle mensen gericht i.p.v. het individu

 7. Voor julllie ook de allerbeste wensen en een hoop schrijfplezier! Hebben wij een hoop leesplezier.
  Groet,
  Wilma

 8. Ook voor jou de beste wensen voor dit jaar!! Ik hoop op een liefdevol en gezond jaar, waarin we volop genieten van ons mooie gezinnetje. Zelf ga ik meer plannen én me aan die planningen houden, om meer balans te vinden tussen werk en gezin.

 9. Gelukkig 2015!!!
  Ik hoop dat dit jaar een mooi jaar wordt met vooral veel zakelijk succes en dat de combinatie werk-privé goed te doen blijft!
  En ik wens iedereen veel liefde voor elkaar, en de omgeving!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.