Reacties

Gelukkig Nieuwjaar! — 12 reacties

 1. Gelukkig nieuwjaar. Ik hoop een heel jaar te mogen genieten van alle belevenissen van onze kinderen. Dat we veilig en gezond het jaar doorkomen met een hoop mooie herinneringen.

 2. De beste wensen voor 2015 allemaal. Laten we hopen op meer verdraagzaamheid tussen de mensen en volken. En persoonlijk een bijdrage te leveren voor zover mogelijk. Grenouille's levensstijlschreef gisteren een blogje wat mij aan het denken zette en ik ga zeker meer opletten dat ik daar iets mee doe.

  Verder veel leuke blogjes lezen en een persoonlijke inzet minimaal 5 kilo afvallen.
  -

 3. Gelukkige nieuwjaar! Mijn goede voornemen? Ik heb er één, en doe normaal gezien niet aan goede voornemens. Maar dit jaar ga ik als vrijwilliger aan de slag om mensen (vooral kinderen dan) in armoede te helpen. Zéker weten dat dit een voornemen is dat ik ga volhouden! Aan allen een goede gezondheid en veel plezier met jullie gezin.

 4. iedereen een gelukkig en vooral gezond 2015 en ik blijf hopen dat we met zijn allen wat toleranter worden en wat meer op het belang van alle mensen gericht i.p.v. het individu

 5. Ook voor jou de beste wensen voor dit jaar!! Ik hoop op een liefdevol en gezond jaar, waarin we volop genieten van ons mooie gezinnetje. Zelf ga ik meer plannen én me aan die planningen houden, om meer balans te vinden tussen werk en gezin.

 6. Gelukkig 2015!!!
  Ik hoop dat dit jaar een mooi jaar wordt met vooral veel zakelijk succes en dat de combinatie werk-privé goed te doen blijft!
  En ik wens iedereen veel liefde voor elkaar, en de omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder