Reacties

Voeten — 11 reacties

 1. Haha wat een leuke post!
  Mijn schoonmoeder is pedicure dus heb het wel eens ervaren. Een behandeling is echt heerlijk (behalve als je echt wat hebt haha)
  Ik heb vaak last van ingegroeide nagels en ontsteking aan mijn nagelriem en dat is echt pijnlijk. Maar doe mn best om ze goed te verzorgen

 2. Ik houd alleen mijn nagels bij en in de zomer smeer ik alleen mijn voeten in als ze erg droog zijn.
  Ik ga nooit naar een pedicure en houd niet van gelakte nagels.

 3. Ik smeer ze iedere dag in met bodylotion of bodybutter, net als de rest van mijn lichaam. Zomer of winter, dat maakt niet uit. Ik denk eigenlijk dat je huid in de winter nog wat meer aandacht nodig heeft dan in de zomer. In de winter zitten je voeten hele dagen opgesloten in kousen en schoenen en in de winter is de lucht vaak erg droog door centrale verwarming.

  Verder knip ik gewoon regelmatig mijn nagels en tijdens de warme maanden draag ik nagellak.

 4. Ik ga al ruim 40 jaar naar pedicures, destijds omdat ik in de horeca werkte en verzorging nodig had voor mijn voeten. Daarna ben ik het blijven doen en vind het heerlijk. Nu is het ook noodzaak omdat ik niet meer goed bij mijn voeten kan ivm stijfheid in gewrichten en dikke voeten door lymfoedeem daardoor zitten de teennagels snel in de nagelriem.

  Zelf smeer ik elke avond om huid soepel te houden met olie.

  Ook ga ik al jaren naar voetreflextherapie, ik vind het heerlijk als er aan mijn voeten geprutst wordt.

 5. Mijn voeten verzorg ik meteen na het douchen, en moet eerlijk bekennen dat ze in de zomer meer aandacht krijgen dan in de winter.
  Naar een pedicure ben ik nooit geweest maar dat staat nog wel op mijn wensen lijstje het lijkt me heerlijk om je voeten eens goed te laten verzorgen.
  Op dit moment weet ik even heel goed hoe belangrijk voeten zijn ik heb namelijk last van hielspoor en bah dat voelt echt niet fijn.

 6. Ik ga wel met enige regelmaat naar de pedicure. Zelf doe ik ook nagels knippen, soms insmeren, nagels lakken en ik scrub ook wel eens. Wat ik zelf doe zou ik wel regelmatiger kunnen doen, ik merk wel dat mijn voeten er echt een stuk beter uitzien met regelmatige verzorging. En onverzorgde voeten vind ik echt brrrrrrrrr!!!

 7. Ik ben dus pedicure en ik vind je stukjezo leuk, mag ik het delen op mijn fb site?
  misschien dat meer mensen eens nadenken over hoe belangrijk je voeten zijn en realiseren dat preventie hierbij zo belangrijk is.maar al te vaak komen mensen met klachten waar ze zo lang mee lopen dat het bijna niet meer op te lossen is, zo jammer
  Zeker als je sport, veel loopt of staat is voetverzorging belangrijk of je het nou thuis doet of naar een pedicure gaat, je voeten verdienen het, ze dragen je gewicht de hele dag rond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder