Reacties

Geld verdienen met bol.com? 554% duurder! — 11 reacties

 1. Er zullen altijd oplichters zijn in deze wereld. Aan de andere kant, je hoeft het niet te kopen en het is niet tegen de wet.

  Love As Always
  Dimario

  • Dat is zeker waar. En bol.com en amazon.nl staan het ook toe. Maar de Consumentenbond roept ze in het artikel op om 'exclusieve huismerken actiever te weren'.

 2. Klopt gebeurt al heel lang, er staan ook heel veel producten op van de duitse dm-drogist. Bij alles wat ik overweeg aan te schaffen maak ik een foto en die gooi ik in google lens om te zoeken. Zie je meteen waar t vandaan komt en wat de prijs is

 3. Wow, wat een oplichterij. Ik ben de laatste tijd als ik iets zie op bol.com wel eerst gaan kijken of het elders goedkoper is. En als dat zo is, koop ik het dus elders.

 4. Het meest goedkope assortiment van action, Lidl etc wordt niet online door hen zelf aangeboden. Dus ik denk eigenlijk wel dat dit een goede oplossing is voor mensen die niet naar de winkel willen/kunnen gaan.

  Als je het bekijkt volgens jouw methode is het erg duur maar de prijs is incl verzendkosten. Als je kijkt naar wat een verkoper hier aan over houdt is dat geen vetpot.

  Van die €14,95 gaat er minimaal €5 naar verzending (kans is eerder dat dit €6 is), €0,95 naar bol (commissie), €3,14 naar de balstingdienst en €4,09 naar de lidl (inkoop minus btw).

  De verkoper houdt €0,77-1,77 over voor de moeite om naar de winkel te gaan, het spul te kopen, in te pakken en naar een postpunt gaan om het te verzenden (en heeft het voorraadrisico).

  Oplichting? Ik denk (vind) het eigenlijk niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder