Reacties

Geld besparen met bol.com. Kan dat? — 39 reacties

 1. Ohh wat slim om iets super goedkoops erbij te doen idd... Want de marketing truc is natuurlijk dat je iets koopt van hogere waarde, waardoor je iets koopt wat eigenlijk niet in eerste instantie nodig was.. Ga dat een volgende keer voor gratis verzending zeker proberen

 2. Met boeken heb ik prima ervaringen. Met elektronica minder. Een van mijn zoons heeft tot twee keer toe (achter elkaar) een kapotte headset toegestuurd gekregen, je kon aan de verpakking al zien dat het al eerder was open gemaakt. Elektronica zal ik er dus niet meer kopen.

 3. Wat een goeie tips. Ik bestel regelmatig producten bij bol.com dus dit is zeker handig om in de gaten te houden voor de volgende keer.

 4. Ik wilde onlangs wat bestellen maar kwam net niet aan het bedrag en moest ik dus die verzendkosten betalen. Dat vond ik zonde en heb het dus maar niet besteld. Ging om een paar cent... handig deze tips ga ik de volgende keer opletten!

 5. als ik net niet aan de verzendkosten kom kijk ik altijd of ik iets goedkoops kan scoren voor 1-2 euro zodat ik de verzendkosten bespaar. ik koop vrijwel nooit bij bol.com

 6. Heel handig dit artikel! Ik gebruik Bol nog steeds te weinig 'verstandig' en vooral als een manier om snel nog even iets in huis te halen als ik ergens heen moet of een cadeautje nodig heb .. Moet ik misschien eens iets aan doen!

 7. Wat een fijn artikel! Ik heb ook gemerkt dat vergelijken loont, en zo kan je op verrassend leuke koopjes uitkomen :) En dat is iets waar we allemaal wel blij van worden denk ik.

 8. Wat goed om die e-books erbij te doen. Ik heb wel vaker dat je een boek wilt bestellen en die kost dan 19,95 of nog erger 19,99 en dan moet je dus iets uitzoeken, wat dan vaak weer een tientje kost. Ik ga deze tip onthouden!

 9. Aan de ene kant ben ik heel blij met Bol.com, meestal is het product de volgende dag bij je thuis en dat is ideaal. Aan de andere kant zijn bedrijven als deze de hoofdreden waarom de winkelstraat hier in de omgeving veel leegstand heeft, veel wazige budgetwinkels en belwinkels waar je nooit iemand ziet. Toch neem ik je tips wel mee, want ja, ik bestel er ook wel eens.

 10. Wat een goeie tips! Ik bestel niet zo heel vaak via bol.com, maar mijn man soms wel! Sommige producten koop ik liever in een fysieke winkel, voor andere shop ik toch graag online en dan zoek ik ook wel de koopjes uit! :-)

 11. Ik vind de gratis verzending bij bol.com echt super.
  Ook fantastisch dat je achteraf kan betalen, dan kan ik eerst
  beslissen of ik het wel wil houden voor je met gedoe van
  terugbetalingen zit!

 12. Het is altijd handig om prijzen te vergelijken. Want Bol.com is niet altijd voordelig. Daarnaast loont het zeker om tweedehands boeken e.d. te kopen.
  Verkopen via Bol.com raad ik niet aan. Daarvan hou je maar weinig over.

 13. Wij kopen voornl boeken bij bol en onze fitbits komen er vandaan,
  ook handig wanneer je een nw bandje nodig heb. De service van bol is tot volle tevredenheid.

 14. Die app bespaarcontinue kende ik nog helemaal niet. Wat een goede tip zeg! Tweedehands boeken, cd's en dvd's kopen via bol.com is fijn als je ze koopt, maar las je ze verkoopt hou je er echt bijna niks aan over.

 15. Wat handige tips! Ik wist het niet dat bij bol Airmailes kan gebruiken. Wij hebben Airmiles en wij weten niet hoeveel punten hebben wij nu (nog nooit gecheckt). Gisteren bestelde wij LEGO bij bol, telaat dus om airmiles te gebruiken. Volgende keer dan maar

 16. Zelf heb ik wel met enige regelmaat gebruikt gemaakt van Bol.com. Vaak gebruik ik dit voor de inkoop en verkoop van mijn schoolboeken. Top service! en snelle levering. Van de airmiles wist ik nog niet, bedankt voor de tip ;-)

 17. Vooralsnog heb ik bol.com vooral gebruikt bij het aanschaffen van boeken en een aantal keren knutselspullen voor mijn werk besteld. Ik heb er tot nu toe altijd goede ervaringen mee, ook met de tweedehands boeken.

 18. Ik moet toegeven dat ik zelf nooit gebruik heb gemaakt van deze tips, maar ik wist ze wel :) Tweedehands kopen via bol.com is inderdaad een handige tip!

 19. Ik koop echt vaak bij bol.com. Ideaal voor cadeaus (speelgoed voor neefjes en nichtjes), DVD's, boeken... Wel uitkijken soms inderdaad, want bepaalde zaken kunnen best wel duurder zijn dan in een andere winkel. Maar ik ben echt wel tevreden van hun service. Dat van die goedkope e-book wist ik nog niet, super! :-)

 20. Ik bestel wel eens dingen voor mijn moeder bij Bol.com. Meestal omdat het dan sneller bij haar afgeleverd wordt, dan ik bij haar kom. Maar ik houd me eigenlijk nooit zo bezig met of iets ergens anders goedkoper is. Ik had allang rijk kunnen zijn, geloof ik. Maar ik let daar dus nooit op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>