Reacties

De kinderen van Ruinerwold: indrukwekkende documentaire over Ruinerwold gezin — 13 reacties

 1. Heb ik ook gezien deze documentaire. Heel rustig en toch duidelijk. De zorg voor elkaar. Qua stijl gelijk met schuldige van destijds.
  Fijn dat er zoveel is opgehaald.

 2. Ik heb alleen kleine stukjes gezien tot nu toe, maar kreeg ook kippenvel toen dat kleine meisje van met stoel en al door de kamer vloog. En dan ook onbegrijpelijk dat er kennelijk toch nog kinderen bij die man wonen.
  Ik hoop dat deze mensen het allemaal een plek kunnen geven en zo verder kunnen met hun leven. Het blijft verschrikkelijk dat dit zo kon gebeuren.

 3. Als je er een boek over zou schrijven, zouden de mensen denken dat het een slecht verhaal is en dat niemand het zal geloven.

  Love As always
  dimario

 4. Er is ook een 5e aflevering die alleen online te zien is. Die is na afloop van de uitzendingen afgemonteerd.
  Het zijn inmiddels ook geen kinderen meer, ook de jongsten zijn inmiddels meerderjarig.

 5. Echt een heel heftige documentaire. Zoveel respect voor de kinderen. Ook hoe zij het verhaal vertellen, zo welbespraakt en zo veerkrachtig. Echt heel veel respect!

 6. Ik had gewacht met kijken tot alles online stond. Ik heb inmiddels alles gezien, behalve de extra online aflevering. Die wil ik morgen nog kijken. Maar pff, ik vond het heftig hoor. En zoveel bewondering voor de kracht van die 'kinderen' hoe ze hun leven nu proberen op te bouwen. Ik was echt geraakt door dat stukje met het meisje op dat stoeltje. Zat met mijn handen voor mijn mond in shock te kijken. Zó vreselijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>