Hoeveel staat er nog op je Bijenkorf cadeaukaart? Of Hema cadeaukaart?

Hoeveel staat er op mijn Bijenkorf cadeaukaart?

In mijn bureaukastje kwam ik een Bijenkorf cadeaukaart tegen. Hij zag er veelbelovend uit, maar ik had geen idee hoeveel er op stond. Ik wil geen onnodige zooi bewaren. Dus besloot ik dat op te zoeken, en daarna de cadeaukaart meteen te gebruiken, of weg te gooien.

In eerste instantie leek het me een goed plan om gewoon maar iets te kopen bij de Bijenkorf, en dat dan proberen te betalen met de genoemde Bijenkorf cadeaukaart. Maar om zover te komen in het bestelproces moest ik eerst al mijn adresgegevens en dergelijke opgeven. En dat wilde ik niet. Bovendien was ik bang dat ik per ongeluk aan een koop vast zou zitten.

Hoeveel staat er op mijn Bijenkorf cadeaukaart? Zo kom je er achter!

Een veel betere methode om een antwoord te krijgen op die brandende vraag: ‘Hoeveel staat er nog op mijn Bijenkorf cadeaukaart?’ is door dit te doen via de Bijenkorf website. Dat is even zoeken, maar dan heb je ook wat. Of niet. Want op mijn cadeaukaart stond nog maar liefst 0,-.

Bijenkorft cadeaukaart saldo checken

Maar goed.

Toen wist ik in ieder geval wel dat ik hem met een gerust hart kon weggooien, want ik werd er niet meer blij van. Marie Kondo zou trots op me zijn!

Stappenplan om het saldo van je Bijenkorf cadeaukaart te checken

 1. Ga naar https://www.debijenkorf.nl/de-bijenkorf-cadeaucard
 2. Halverwege de pagina zie je Saldo Cadeaukaart staan. Klik op het plusje erachter.
 3. Nu verschijnt een venster waarin je de code van je Bijenkorf cadeaukaart invult en de pincode van de cadeaukaart. De eerste code staat onder de streepjescode. De pincode staat rechtsboven op je cadeaukaart en moet je openkrassen.
 4. Het saldo wordt zichtbaar!

Saldo Hema cadeaukaart checken

Ik kan me voorstellen dat veel mensen dit ook wel zouden willen weten over hun Hema Cadeaukaart! De Hema legt dit gelukkig zelf heel goed uit.

Lees ook mijn post over Hema klantenpas! En: VVV cadeaukaart besteden saldo controleren en van een bioscoopbon!

Controleer jij wel eens het saldo van een cadeaukaart?

48 Responses to Hoeveel staat er nog op je Bijenkorf cadeaukaart? Of Hema cadeaukaart?

 1. Ik heb nog een Kruidvat cadeaukaart die half is gebruikt. Zit bij klantenkaart dus ik betaal ermee zolang er wat opstaat. Verder geen kaarten. Dat vind ik teveel gedoe en zelden echt de moeite waard.

 2. Ik vergeet dit echt veel te veel. Je wil niet weten hoeveel cadeaukaarten ik op deze manier al heb doen verlopen .. En zo doen de winkels allemaal profijt aan mij, diegene die nooit z’n kaart leegmaakt, haha!

 3. Ik controleer het niet echt, want hier schrijven ze het in de meeste winkels er gewoon op. En als hij leeg is, laat ik hem daar altijd achter. Kan nooit missen zo šŸ˜€

 4. Balen dan als er niks meer op staat šŸ˜‰ Hier blijven cadeaukaarten altijd een beetje liggen tot sint juttemis. Vergeet ze altijd.

 5. Wij krijgen ook wel eens een cadeaukaart. Laatst nog een dinerbon gekregen. Vaak is het net niet genoeg om te kopen wat je wilt en moet je het laatste dan nog zelf bijleggen. Echter, het is wel een goed punt wat je aanhaalt. Het is altijd lastig om te zien hoeveel er nog opstaat. Goed idee om daar iets over te schrijven. Kan me voorstellen dat dit ook onbekend is bij de vele andere cadeaukaarten

 6. Dit is echt een handige tip, dank je wel! Meestal blijven ze niet lang liggen. Ik ga vrijwel direct op zoek en dan kan ik de gulle gever ook vertellen wat ik ervoor gekozen heb. Vind ik leuk.

 7. Ik heb ook nog een aantal kaarten in mijn portemonnee waarvan ik geen idee heb of ze kog iets waard zijn. Onder andere van blokker en RiviĆØra Maison.
  Moet ik toch ook maar eens gaan opzoeken…

 8. Hahaha, ja. Ik bewaar ze vaak te lang en dan weet ik het gewoon niet meer. Ik heb dit vaak met cadeaubonnen van tijdschriften. Zo vervelend, dat die datum vaak verloopt. Nu je het zegt – even off topic – ik heb nog waardebonnen om fotoboeken te maken. Natuurlijk tot en met 31 december, dus juist in deze drukke tijden kom ik er pas op het laatst achter.

 9. Ik probeer cadeau kaarten altijd meteen op te maken aan wat nuttigs, anders komen ze inderdaad in het vergeet hoekje, zonde eigenlijk, want je gooit toch geld gewoon weg.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.