Reacties

Hema cadeaukaart saldo?En hoeveel staat er op je Bijenkorf cadeaukaart? — 48 reacties

  1. Ik heb nog een Kruidvat cadeaukaart die half is gebruikt. Zit bij klantenkaart dus ik betaal ermee zolang er wat opstaat. Verder geen kaarten. Dat vind ik teveel gedoe en zelden echt de moeite waard.

  2. Ik vergeet dit echt veel te veel. Je wil niet weten hoeveel cadeaukaarten ik op deze manier al heb doen verlopen .. En zo doen de winkels allemaal profijt aan mij, diegene die nooit z'n kaart leegmaakt, haha!

    • Balen! Net als ik had je hem dus beter weg kunnen gooien na gebruik. Als ik nu nog een cadeaukaart heb en ik gebruik hem, knip ik hem daarna gewoon meteen door midden.

  3. Wij krijgen ook wel eens een cadeaukaart. Laatst nog een dinerbon gekregen. Vaak is het net niet genoeg om te kopen wat je wilt en moet je het laatste dan nog zelf bijleggen. Echter, het is wel een goed punt wat je aanhaalt. Het is altijd lastig om te zien hoeveel er nog opstaat. Goed idee om daar iets over te schrijven. Kan me voorstellen dat dit ook onbekend is bij de vele andere cadeaukaarten

  4. Dit is echt een handige tip, dank je wel! Meestal blijven ze niet lang liggen. Ik ga vrijwel direct op zoek en dan kan ik de gulle gever ook vertellen wat ik ervoor gekozen heb. Vind ik leuk.

  5. Hahaha, ja. Ik bewaar ze vaak te lang en dan weet ik het gewoon niet meer. Ik heb dit vaak met cadeaubonnen van tijdschriften. Zo vervelend, dat die datum vaak verloopt. Nu je het zegt - even off topic - ik heb nog waardebonnen om fotoboeken te maken. Natuurlijk tot en met 31 december, dus juist in deze drukke tijden kom ik er pas op het laatst achter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder