Welke 4 bloggers zou je graag eens ‘in het echt’ ontmoeten?

Welke blogger ontmoeten?

Op haar blog 40 en voor het eerst moeder schrijft Rory hoe leuk het was om een een aantal bloggers in het echt te ontmoeten. Ik kan me zeker voorstellen dat het bijzonder is om iemand die je alleen van haar blog kent ‘in real life’ te begroeten. Het zette me aan het denken.

Welke bloggers zou ik graag ‘in het echt ontmoeten?’

De eerste die bij me opkomt is Silliesullie. Haar blog ken ik al vrij lang, en ik ben nooit haar post vergeten waarin ze schreef dat patiënten haar soms voor een engel aanzien. ‘Bent u een engel?’ (Silliesullie werkt als verpleegkundige.) In haar laatste post schreef ze over haar dochter die naar het buitenland is vertrokken. Dat was best even slikken. Ik kan me haar gevoelens goed voorstellen. Rory lijkt me ook grappig om te ontmoeten, omdat ze een leeftijdsgenoot van me is. Maar dan eentje die zichzelf wel goed verzorgd, in tegenstelling tot mij… ; ) Mevrouw W. is ook iemand die bij me opkomt. Zij verloor haar zoon op 17-jarige leeftijd. Haar zou ik graag in het echt mijn diepe medeleven betuigen. Saralien is ook een leeftijdsgenoot van me, en ken ik ook al een tijdje als blogger. Ik vind haar vaak herkenbaar.

En zo zullen er mischien nog wel een aantal zijn. Maar deze komen als eerste bij me op.

Welke 4 bloggers jou jij graag eens in het echt ontmoeten?

Similar Posts

14 Comments

  1. Degenen die ik graag zou ontmoeten zijn: jij, Gerlinde (Valhalla), Helene (pourquoi pas) en Teunie (Eenvoudig Leven). Met allevier heb ik trouwens gemaild????

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een lijstje heb met voorkeuren. Ik zou iedereen wel een keer willen ontmoeten. Ik vind het echt super om mensen te leren kennen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen dingen. Erg leuk om dat allemaal te lezen. Ik doe er vooral veel inspiratie van op door het lezen van andermans blogs.

  3. ik zit samen met meerdere bloggers in een app groep en we proberen een keer af te spreken, maar dat is erg lastig. die zou ik sowieso willen ontmoeten. maar verder heb ik eigenlijk geen voorkeuren

  4. Martine van Min of meer,ze schrijft zo herkenbaar over ziek zijn. Meanqueen van life after money, ze lijkt me een heerlijk dwars oud mens. De vrouw die Zuinigaan schrijft, die lees ik bijna dagelijks. En ik zou Gerhard Hormann van hypotheekvrij.blogspot.com wel eens willen spreken.

  5. Leuke vraag! Ik lees elke dag verschillende blogs en dat is voor mij al een “ontmoeting” . Maar ik hoef niemand van de bloggers in het “echie” tegen te komen ????????

  6. De bloggers die ik graag wel eens in het echt zou willen ontmoeten zijn:
    Aranka van Byaranka de meiden van 2WMN(Martine & Willemijn) en het lijkt me ook leuk om de dame achter Huisvlijt te ontmoeten.

  7. Wat ontzettend lief van je Nicole! Dankjewel voor het noemen. En dat roept natuurlijk om een daadwerkelijke offline ontmoeting :) Ik ben erg geraakt door wat je vertelt over Mevrouw W. Ik ben even gaan scrollen, heb hét stuk (‘mijn naam’) gelezen, wilde reageren. Toen kwam mijn eigen verdriet weer omhoog en heb ik het toch nog niet gedaan. Ga ik wel doen trouwens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.