Reacties

Welke 4 bloggers zou je graag eens 'in het echt' ontmoeten? — 14 reacties

  1. Degenen die ik graag zou ontmoeten zijn: jij, Gerlinde (Valhalla), Helene (pourquoi pas) en Teunie (Eenvoudig Leven). Met allevier heb ik trouwens gemaild????

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een lijstje heb met voorkeuren. Ik zou iedereen wel een keer willen ontmoeten. Ik vind het echt super om mensen te leren kennen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen dingen. Erg leuk om dat allemaal te lezen. Ik doe er vooral veel inspiratie van op door het lezen van andermans blogs.

  3. Martine van Min of meer,ze schrijft zo herkenbaar over ziek zijn. Meanqueen van life after money, ze lijkt me een heerlijk dwars oud mens. De vrouw die Zuinigaan schrijft, die lees ik bijna dagelijks. En ik zou Gerhard Hormann van hypotheekvrij.blogspot.com wel eens willen spreken.

  4. Leuke vraag! Ik lees elke dag verschillende blogs en dat is voor mij al een “ontmoeting” . Maar ik hoef niemand van de bloggers in het “echie” tegen te komen ????????

  5. De bloggers die ik graag wel eens in het echt zou willen ontmoeten zijn:
    Aranka van Byaranka de meiden van 2WMN(Martine & Willemijn) en het lijkt me ook leuk om de dame achter Huisvlijt te ontmoeten.

  6. Wat ontzettend lief van je Nicole! Dankjewel voor het noemen. En dat roept natuurlijk om een daadwerkelijke offline ontmoeting :) Ik ben erg geraakt door wat je vertelt over Mevrouw W. Ik ben even gaan scrollen, heb hét stuk ('mijn naam') gelezen, wilde reageren. Toen kwam mijn eigen verdriet weer omhoog en heb ik het toch nog niet gedaan. Ga ik wel doen trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder