Reacties

Bioscoopbon: het leukste cadeau in het donker? — 40 reacties

 1. Wat een gedoe.Kun je nog beter geld geven, dat is nog overal geldig... al zal het niet lang meer duren voor je niet meer overal met contact geld zal kunnen betalen

 2. Het fijne van bonnen geven vind ik dat de ander er iets mee kan doen waar hij of zij echt blij van wordt. Ik merk zelf dat ik, als ik bonnen krijg, er ook echt iets leuks mee doe. Als ik geld krijg, verdwijnt het toch al snel gewoon bij de supermarkt ofzo...

 3. Mijn ervaringen zijn wel goed met bioscoopbon. Ik bedoel het is niet dat ik ze dagelijks krijg, maar die keren dat ik ze kreeg waren ze gewoon geldig in de Pathé hier.
  Maar ik moet zeggen dat ik er ook zo vanuit was gegaan dat het overal geldig was. De naam doet het wel vermoeden namelijk.

 4. Cadeaubonnen zijn altijd een handig cadeau, als de ontvanger er tenminste rekenen kan op de geldigheid.
  Daarom beperk ik me tot het geven van boeken-, slijterij-, HEMA- en dergelijke -bonnen en cadeaukaarten. Die kun je overal wel ergens kwijt en ook bij Bol inleveren.

 5. Ik vind een bon om te geven altijd zo 'kaal'. Tuurlijk ze zijn wel praktisch, maar toch. daarom probeer ik, als iemand perse een bon wil, hem altijd beetle leuk aan te kleden, zodat het toch nog een beetje een cadeau is.

 6. Ik koop nooit bonnen en ontvang ze ook liever niet. Er zit altijd een addertje onder het gras. Daarbij, als je er 10 euro op zet wat een normaal bedrag is voor een cadeau, moet diegene alsnog bijbetalen. Onzinnig dus.

 7. Leuk dat je dit allemaal hebt uitgezocht. Wie vindt het nou niet leuk om even naar de bioscoop te gaan. Jammer dat er zoveel voorwaarden en verschillen inzitten. Dit is dus een slim onderwerp om eens over te schrijven!

  • Dat heeft één van mijn koffievriendinnen ook Manon. Ze wordt helemaal verstoord van de geur van andermans chips en het gekraak om haar heen.

 8. Persoonlijk word ik niet meer blij van bonnen. Laat ze nogal eens verlopen. Denk nu heb liever dat je met lege handen komt dan met een bon. Nadat ik pas weer 70 euro onbesteedde bonnen heb weggegooid heb ik met mezelf afgesproken dat ik bonnen binnen 14 dagen moet opmaken of anders moet weggeven.

  • Oh dat is inderdaad jammer zeg. Dat is nog best een flink bedrag ook... Ik doe mijn cadeaukaarten nu altijd in het mapje van mijn smartphone zodat ik ze niet kan vergeten.

 9. Ik krijg het liever niet en schaam me er voor om het aan een ander te geven. Geldt voor alle bonnen, die ik zie als geld met een beperking. Ik vind het prima om niets te krijgen. Zo'n bon voor een bioscoop zou ik het liefst niet aannemen. Anders belandt ie na een paar jaar bij het grijze afval, omdat ik niets met een bioscoop heb. Voor een boeken-, planten-, drank- of groene kattenbon is dat niet anders.

 10. Ik wist dit allemaal niet, Pathé is natuurlijk heel groot dus als zij niet meedoen, beperkt het wel meteen heel erg. Mooi dus dat ze weer meedoen. Mijn zoon had laatst van vrienden die blauwe gekregen op zijn verjaardag en was er erg blij mee.

 11. Oh, eigenlijk nooit op gelet. Nou heb ik zo’n bon alleen nog maar aan dochterlief gegeven en dat was een Pathébon. Ze gaat ook meestal naar Pathé. Mazzel dus.

 12. Er zijn echt veel verschillende soorten bioscoopkaarten, maar eigenlijk is dat niet zo gek. Ieder merk wil natuurlijk zijn eigen stempel drukken. Vaak hebben mensen toch een favoriet voor een bepaalde bioscoop.

 13. Ik heb ook een bioscoop bon gekregen. Ik moet nog kiezen welke film ik wil zien. Cadeaubonnen zijn wel handig maar ik vergeet ze weleens! Echt zonde

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>