Literaire thrillers aan de weg

literaire thrillers

Bij een camping ongeveer 2,5 kilometer van ons huis, stond ineens een leuk tafeltje aan de weg met daarop boeken. In eerste instantie dacht ik dat het een mini bibliotheekje was, maar voor deze boeken bleek je wel te moeten betalen.

Niettemin, vond ik het een leuke uitstalling! Leuk gedaan met dat bloemetje erbij, en het schoolbordje.

Similar Posts

17 Comments

 1. Aaah ziet er heel leuk uit! Van die ruilbiebjes zijn ook altijd leuk! Hoop dat ik er dit jaar ook 1 kan vinden op vakantie

 2. Een mooie manier om anderen goedkoop aan het lezen te krijgen ;)
  Maar ik geef toch de voorkeur aan de ruilstalletjes...is net wat vriendelijker.
  Laat zelf mijn boeken die uit zijn ook achter op de vakantieplek
  En zo onstaat daar een bieb
  Groetjes

 3. Bij een camping is dat wel een een slimme plek.
  Vroeger kocht ik een doos Donald Duckies en had ook nog van die meiden pockets bij. Alles wat uit was, bleef op de camping achter.

 4. Leuk, zo bij een camping! Ik vind het niks te duur, bij de kringloop betaal ik tussen de 2 en 5 euro. Mijn ervaring met de ruilbiebjes zijn niet alleen positief. Soms staan er zulke oude boeken in!

 5. De meeste campings zetten hun afdankertjes in de recreatieruimte in een kast, maar zo kan het ook.
  2 euro voor vakantieleesvoer is niet duur.

 6. Leuk! Ik zou zeker even kijken of er wat tussen zit. Zelf liet ik uitgelezen boeken altijd achter in de trein. Geen idee of dat werkte. Misschien liggen ze nu allemaal bij de gevonden voorwerpen van de NS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.