Reacties

Life hacks: meer dan 300 slimme maar ook 'Duh!' lifehacks — 51 reacties

 1. Haha dit zou echt ideaal zijn voor mij zo'n boekje vol met tips om het wat gemakkelijker te maken. Vooral die tip voor Kaarsen met spaghetti. Ik brand echt altijd mijn vingers. (inmiddels zit er eelt op mijn vingertoppen)

 2. 't Lijkt me een grappig boekje, met veel handige tips, maar zoals jij ook al zegt, tevens een boel minder slimme tips.
  Als wij boren, houden we er gewoon de stofzuigerslang bij, werkt ook heel goed. Kun je gelijk het boorsel uit het geboorde gat zuigen.
  Pizza's halen we nooit af, maar als we het zouden doen, helpt het niet om ze warm te houden d.m.v. autostoelverwarming, want die heb ik niet, haha.

 3. Over die BH cups: je naait de cups, dus alleen maar de cups in je jurkje. De bandjes gooi je dan weg ????
  En de tip wat betreft de koelkast, vind ik ook niet zo gek. De tip is waarschijnlijk bedoeld voor mensen die allerlei groenten en fruit, die in de winkel niet in de koelkast liggen, thuis wél in de koelkast doen.
  Bananen, wortels, aardbeien, noem maar op.

 4. Sorry hoor, ik kan het niet laten om je die van die bh en die cups (nr. 2 van de zogenaamde 'maffe lifehacks') uit te leggen...
  Je trekt dus niet die bh met uitgeknipte cups aan. Je trekt helemaal geen bh aan, maar je naait de cups in je jurk.
  DUH! ;-)

 5. Maar de meeste van die tips vind je ook in de Enkhuizer almanak of op internet.
  En veel van de nuttige tips werken niet echt. Een plastic bekertje om je boor? Om de boorkop lijkt me nog logisch, anders draait dat bekertje vrolijk mee. Een beter oplossing blijft om iemand met een stofzuiger er bij te laten staan. Klussen is sowieso gezelliger met z'n tweetjes.

  Niet iedere hond komt terug als de baas net doet of hij pijn heeft. Plus wellicht maak je je buren ongerust als je ineens op de grond valt en auwauw schreeuwt? Veel beter is om subiet om te draaien en naar huis te lopen. Komt de hond niet als hij je weg ziet lopen, dan pak je een stukje worst of iets anders wat hij anders nooit krijgt en dan komt hij echt wel.

  Kan natuurlijk wel elke hack gaan verbeteren, maar ach :)

  En ananas drinken? Het sap uit een blikje ananas zal dat toch niet zijn: dat is siroop en dus suiker. Dat werkt niet altijd lekker bij keelpijn. Honing wel. Okay, ik hou op :P

 6. Die van die foto vind ik een goeie. Wij doen het tegenwoordig ook als we met vakantie gaan en wat waardevolle spullen weg stoppen. We hebben ons namelijk een keer ongans gezocht na terugkeer!? Pfffff....
  En die bh... Hahahaha... Ik zit nog te grijnzen.

 7. De ananas en aansteker van spaghettti ga ik proberen. Mijn oven steek ik met lucifer aan en dan valt de lucifer er meestal in en ligt eronder op de vloerbedekking wsnt fornuis is open vanonder. Is niet zo erg want de vloerbedekking wordt binnenkort vervangen.

 8. Lijkt me wel een geinig boekje. We klungelen wat af in het dagelijks leven.

  Dat van die bh...ik ga toch niet m'n goeie push up bh verknippen om die in een jurkje te naaien?! Volgens mij hebben de sterren op de rode loper zelfklevende cups aan onder hun backless dress. Maar goed, dan zijn het nog altijd 299 goeie tips, hahaha.

  Zal ik dan nog even dé life hack geven voor boren ? ;-)
  Een stofzuiger is handig, maar dat vereist twee paar handen. Nou, menig klusser klust vooral in zijn of haar eentje. Dus niemand om de stofzuigerslang voor je vast te houden.
  Wat je dan doet is, je pakt een klein doosje uit van de oud papier stapel of een dik stuk karton of een lege envelop. Dit vouw of scheur je tot een bakje, plakt het met schilderstape aan de muur, onder het te boren gat en je boorstof valt in het bakje. Daarna kun je nog met een stofzuiger het gat uitzuigen.
  Doe er uw voordeel mee zou ik zeggen;-)

  Een bekertje om je boor is handig als je een gat ik het plafond moet boren.

 9. Ik vind tip 1 en 6 eigenlijk helemaal niet maf of stom. Want hoe vaak gebeurt het niet dat je teveel uitgeeft tijdens het shoppen. En het geldt natuurlijk net zo goed voor je pinpas als voor een creditcard, die ik overigens niet eens heb.
  En het is natuurlijk altijd een idee om kortingsbonnen bij je te hebben tijdens het winkelen. Of VVV-bonnen die maar in een la liggen te verpieteren.

 10. Leuke en grappige tips maar ook zeker een aantal bruikbare!
  Als je nou een keer iemand tegen komt die op de grond ligt, dan weet je dat ik het ben omdat mijn hond is weggelopen ;)

 11. Als ik de volgende keer weer moet hoesten, ga ik zeker eens ananassap drinken. Ik ben benieuwd of het echt helpt. Ik haal trouwens nooit pizza af en ik heb geen stoelverwarming, maar alsnog een goede tip. Die "stomme" tips zijn inderdaad echt stom haha. En te simpel gewoon.

 12. haha, netflixx onder de douche in een boterhamzakje... dat is wel dramatisch ja.

  sommige tips vind ik echt wel nuttig. Boren in een plastic bekertje?! Ga ik proberen! (Mijn man aan te smeren dus)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>