Reacties

Ananas snijden in 5 minuten — 6 reacties

  1. Ik hb de ananassnijder bij de action gekocht ooit, en zag ze ook id supermarkt laatst. Als ik even schat was het zo'n 2,50 als je dat hebt geprobeert, wil je niet anders meer ;-) ideaal.

  2. Ik maak ananas ook schoon op ongeveer dezelfde manier als jij. En ik snijd het hart er goed uit, je kunt er blaren van krijgen in je mond.
    Ik weet niet goed wat mijn lievelingsfruit is, ik ben gek op heel veel soorten fruit en eet het dan ook veel. Wel merk ik dat wanneer je eenmaal fruit uit eigen tuin hebt, je die soorten uit de winkel niet meer zo lekker vindt. Dat heb ik vooral met pruimen en aardbeien.
    Ik ben dus gek op alle soorten fruit, behalve op grapefruit en appels die heel zuur zijn. En sommige soorten fruit zoals perziken kun je beter in Frankrijk eten.
    Net als sommige soorten groente. Italië vond ik echt een super land qua groente en fruit :-)

  3. Nog een tip tegen dat prikkende gevoel in je mond dat je kan krijgen van verse ananas: Spoelen in koud water met beetje zout. Nergens last meer van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder