Reacties

Keukenrenovatie: 5 budget tips voor een nieuwe look! — 9 reacties

 1. Ik heb nog even terug gekeken op een vorige post van jou over die oud hollandse stickers op de tegels. Leuk idee en voor ons een actueel onderwerp nu we huizen kijken.
  Laatst een leuk huis gezien met een 'gedateerde' keuken. Helemaal wit, niet echt mijn smaak maar kwalitatief prima. Wij denken dan idd meer aan 'opleuken' dan aan een nieuwe keuken. Ik houd dat van die stickers in mijn gedachten :-)
  Dat onderste plaatje van die keuken in jouw post vind ik helemaal leuk. Tis alleen niet zo praktisch. Ik wil graag veel werkruimte in een keuken. Wel zo handig met de gluteneters en de glutenvrije types. Kun je ook eens tegelijk eten klaar maken. De broodmaaltijd dan, want warm eten, ontbijt en alle tussendoortjes zijn hier al glutenvrij.

  • Ja mooi is dat plaatje hè?! Ik vind dat echt zo'n droomkeuken.

   Een keuken opleuken vind ik veel relaxter en leuker dan een hele nieuwe keuken kopen. Dat kan altijd nog. En die Xenos stickers bevallen mij echt heel goed. Ik ben heel blij met mijn nep Oud Hollandse keukenwand!

  • En blijven ze goed zitten als je de tegeltjes schoonmaakt of moet je ze eraf halen of rekening houden met het reinigingsmiddel?

  • Je moet wel een beetje voorzichtig zijn vind ik. Je maakt ze nat, en dan 'plak' je ze op de tegels. Dus als je heel wild boent, boen je ze opzij. Maar je kunt ze er dus ook eventjes afhalen, schoonmaken, en weer terug duwen. Supermakkelijk.

  • Ja, daar hebben ze leuke spullen op dat gebied! Maar aangezien je naam Onabudget is, zou ik van te voren een budget in gedachten nemen ; )

 2. Leuk artikel! Wij zijn onze keuken ook een beetje zat maar hebben op het moment het budget niet om hem helemaal te gaan veranderen, dit is wel een goede tussen oplossing!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>