Reacties

Huis renovatie: 7 stappen naar succes — 17 reacties

  1. Hahaha, ik zou het ook niet als Emmy aanpakken. Ik heb nooit een renovatie gedaan. Mijn huis kocht ik als nieuwbouwhuis, dus ik kon het wél helemaal naar mijn smaak inrichten. Dingen als behangen, vloer leggen e.d. hebben mijn moeder en mijn broers gedaan.

  2. Alleen slechte ervaringen de laatste jaren. Op het ogenblik staat m'n huis weer helemaal in de stellingen, omdat dak en gevel moeten vervangen worden wegens brandonveilig... (Nieuwbouw gekocht in 2013/brandde af samen met 20 andere woningen in 2016/heropgebouwd in 2017 -> brandonveilig). Miserie tot en met...
    Lie(f)s.

  3. Een huis is iets dat nooit af is... Ik woon hier 15 jaar en heb alles in stappen gedaan. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, veranda, enz.
    Momenteel is het uitkijken voor een zwembad. Dat is ook een heel gedoe want je hebt er allerlei vergunningen voor nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder