Reacties

Kijktip: Chateau Meiland review — 24 reacties

 1. Heerlijke televisie zoals hij roept:"Ohhhhh, wat goe-hoe-oed!”en“Wéér commentaar van die vrouw.”hilarisch!
  Eindelijk weer eens wat leuks op tv.

 2. Heerlijk programma! Ik ben echt groot fan en kan niet wachten op 't tweede seizoen. Gewoon alle drama's van 'ik vertrek' en dan met mensen die je steeds beter leert kennen. Ik vind 't smullen.

  • Is het niemand opgevallen dat de rechter die hollleeder veroordeelde familie MOET zijn van de kasteelheer ?

 3. Wij zitten er elke maandag weer klaar voor!! Geweldige afleveringen. ik moet altijd zo lachen wanneer ze weer eens naar elkaar schreeuwen, of de weg kwijt zijn...hilarisch!!

  • Ja, ze verdwalen inderdaad ook voortdurend. Ik vond het ook grappig dat ze naar de hondencursus gingen, en dat Martien het adres wilde invoeren in Google, en dat ze het adres helemaal niet bij zich hadden.

 4. Oh en wij vinden het vreselijk!!
  We hebben het denk ik een kwartier volgehouden. Toen zijn we weggezapt. Wat kan die man klagen en zeuren en schelden. Echt vreselijk vonden wij het. En dan op zo'n zeurtoon. Nee, echt niks voor ons. Terwijl ik ik vertrek wel leuk vind. Puur om de mensen vinden wij het niet leuk.

 5. Heerlijke tv. Ik lees altijd het MediaCourant en de reageerders daar zijn niet de vrolijkste mensen zullen we maar zeggen, maar zelfs daar lees je lovende reacties. En kijkcijfers boven de miljoen he!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder