Reacties

Toe aan een nieuwe vloer? De voor- en nadelen van tapijt — 4 reacties

 1. Ik ben 8 jaar geleden in onze huidige wonng getrokken. Ik heb toen alle vloerbedekking overgenomen. Deels omdat ik weinig geld en een een groot deel uit praktische overwegingen omdat ik nog herstellende was van een ongeluk waarbij mij rug zwaar gekneusd was.
  Op de flat had ik tapijttegels en die bevielen me goed. Maar de vloerbedekking die in de huidige wonong lag vrat het vuil gewoon op. Ik kon stofzuigen wat ik wilde het bleef er tussen zitten. 3 jaar geleden heb ik van het vakantiegeld laminaat gekocht met een slijtvaste laag erop. Het was een verademing. Gewoon even met een swiffer over de vloer en 3-4 keer in de week stofzuigen (ivm huisdieren) en 1 keer per 1-2 weken met een stoomreiniger schoonmaken.
  Op de slaapkamers heb ik wel vloerbedekking. Voelt zachter, warmer en comfortabeler aan.
  Mijn tapijttegels van de flat liggen op de zolderverdieping. Die waren 17 jaar geleden niet goedkoop, maar ze zien er nog uit als nieuw ondanks zwaar gebruik.

  • Wij hebben ook laminaat, en ik vind dat ook wel erg handig. Het is zo gemakkelijk schoon te maken. Maar vloerbedekking is inderdaad wel zachter en warmer aan de voeten.

 2. Hier nu ook laminaat. Goed voor onze zoon met asthma. In onze nieuwe kerk is dus vloerbedekking gekomen en nu zit hij met een snotterende neus en prik en jeukogen daar. Soms is het erger als een andere keer. Zei al mag je met een masker op gaan lopen.
  Wel balen hoor. Maar sinds we in dit huis wonen en laminaat, voelt hij zich beter, op de zondag na.
  Groet, Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder