Reacties

Traprenovatie: 4 originele ideeën! — 24 reacties

  1. De trap naar de bovenverdieping en de zolder zijn meer dan 100 jaar oud en zien er dankzij de traplopers die er altijd opgelegen hebben nog als nieuw uit.
    Het kraken van de treden heb ik verholpen door aan de achterzijde van de trap de spijkers met een drevel iets dieper te slaan waardoor de speling en het kraken opgelost is.

  2. Het tapijt op onze trap was er aan toe, het schilderwerk op de overloop en in het trappengat en in de gang ook. En omdat het in elkaar over gaat moet het in 1x, anders is het geen gezicht. Een enorme monsterklus die we gedeeltelijk uit hebben gegeven. Gelukkig was het oude tapijt heel makkelijk te verwijderen van onze houten trap. We hebben weer tapijt gekozen, nu met ondertapijt. Wij vinden dat veel aangenamer, niet alleen aan de voeten maar ook voor het geluid. Ik moet er niet aan denken om er geen tapijt op te hebben!

  3. Ik had tapijt, dat er al zeker 30 jaar lag. I.c.m. kinderen en katten was het een armoedige bende geworden. Ik heb het gedeeltelijk zelf eraf gehaald, de posten van de trap die bekleed waren, opnieuw geschuurd en geverfd, en daarna de trap laten renoveren door een bedrijf. Daarna was ik aan vakantie toe zeg maar! Wat een vreselijke klus, vooral dat tapijt eraf krijgen!

  4. Wij hebben een paar maand geleden pvc op de trap laten leggen. Heel tevreden mee. Nieuw kleurtje voor de leuningen, en het is weer als nieuw. De ruimte onder de trap was al voorraadkast, en de verlichting die we in de trap hadden hebben we gehouden.

  5. Ik vind die nieuwe trappen tegenwoordig beeldschoon! Handig met zo'n houten klik systeem en als het ook nog opbergruimte heeft, lijkt het mij helemaal efficiënt!

  6. Zoals 2 is het al (all white) alleen het verven wordt zo'n gedoe met naar boven lopen. Al moet het ooit gebeuren. Idee 1 is briljant alleen hebben wij een open trap en dat werkt dan niet. En onder die trap heb ik ook alweer van alles en nog wat staan.

  7. Oh wauw, die donkere trap met die lichtjes in het midden: helemaal onze stijl. Zo prachtig! Wij hebben een inschuifbare open trap naar zolder. Anders hadden we zeker voor een kliksysteem met verlichting gekozen 😍

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder