Reacties

Traphal verven - schilderen: 4 oplossingen voor het trapgat — 6 reacties

  1. He.. ik heb een trap die je zo kan zetten. Nooit beseft dat ik hem daar voor zou kunnen gebruiken. Ware het niet dat ik dat soort dingen niet verf... omdat ik dan met mijn kleurenblindheid niet kan zien wat ik wel of niet heb gehad.

    Love As Always
    Dimario

  2. Nou, bij ons was deze klus heel erg nodig en is hier recent gedaan! Vooral het trappengat is erg hoog, en er moesten maar liefst 11 deuren geschilderd worden. Omdat ik de enige hier ben die binnenshuis schildert zou de klus op mijn bordje liggen. En veel tijd voor die monsterklus heb ik niet, daarom een paar offertes aangevraagd en 1 daar van heeft voor ons geschilderd. De muren taupe-achtig en het houtwerk wit, ral 90 nogwat. Een prachtige combinatie. Tapijt was er ook aan toe, dus op de overloop, trap en gang bruin taupeachtige tapijt. In die kleur een verduisterend duorolgordijn voor het raam in het trappengat. En in die kleur met wat frisse kleuren zag ik bij leenbakker een mooi gordijn, die hebben we besteld voor de voordeur.
    Het is een prachtig geheel geworden, alles op elkaar afgestemd. Mooie rustige kleuren en toch sfeer, we zijn er superblij mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>