Reacties

Kapotte spullen repareren 9 praktische oplossingen — 5 reacties

  1. Jij schrijft in het slot wat ik ook dacht tijdens het lezen van de tips: het zijn een beetje open deuren. En inderdaad: ik zou het opzoeken op internet. Werkt minstens net zo snel.

  2. Ik repareer heel erg veel zelf. Van de week ook het slot van de poort gerepareerd. Scheelde me een gang naar de bouwmarkt. (hier toch ruim 20KM verderop) Bespaarde geld en het geeft een goed gevoel als je klaar bent.

  3. Ik weet inmiddels wat ik zelf kan. Zo kan een kapotte wasmachinepomp vervangen heel eenvoudig. Bandenlappen doe ik niet meer aangezien nieuwe binnenbanden niet duur zijn. In youtube filmpjes kan je over van alles uitleg krijgen. Zelf heb ik het gebruikt om van een 'runners knee' en later van hielspoor af te komen.

    Heel veel dingen repareer je maar zelden, denk aan 1x per 5 jaar. In zo'n geval is het niet gek om te buurten bij een klussende buurman die beter gereedschap heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder