Reacties

Uggs via Vinted: omdat het leven te rottig is voor koude voeten — 7 reacties

  1. Omdat ik door een bepaald medicijn altijd koude voeten heb, kreeg ik in Australië een paar Uggs van mijn dochter. Terug in Nederland heb ik ze binnen aan als pantoffels en binnen nooit meer koude voeten. Buiten werkt het niet, met of zonder Uggs altijd koude voeten.

  2. Prima oplossing, via Vinted. Mijn voeten blijven binnenshuis warm in een paar nep-Uggs. Voor 25 euro bij Van Haren. Het zijn officieel schoenen, maar ze waren de helft goedkoper dan dezelfde sloffen, dus ging ik maar voor die en ze bevallen prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder