Reacties

Kleding verkopen tweedehands: 9 fijne methodes — 12 reacties

  1. Ik heb het via vinted geprobeerd maar vind het omslachtig. Dan weer vragen ze om nogmaals te meten dan bieden ze minimale prijs; verzendkosten zijn vaak nog duurder.. Vaak wil met op de goedkoopste manier verzonden hebben en dan moet ik er 15 km voor rijden. Ik ben ermee gestopt.
    Gr Roos

  2. Wat een fijne post Nicole!
    Ik heb de link naar de fb verkoopgroep gelijk in gebruik genomen.
    Met kinderkleding vond ik het handig om een vaste koper te hebben. Ik nam de kleding voor mijn dochters een flink aantal keren over van een andere tweelingmoeder, die de kinderen net iets ouder had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder