Reacties

Bijenkorf card stopt: lekker dan! Wat nu?! — 10 reacties

    • Oh goed punt Cellie Citroen! Volgens mij heb ik inderdaad helemaal niet zo'n Gold card nodig. Ik doe er verder namelijk amper wat mee. Het is puur voor sommige aankopen die anders niet kunnen.

  1. O, ik zou zeker weten voor dezelfde oplossing als jij hebben gekozen. En PayPal vind ik toch een beetje ingewikkeld. Ik heb het ooit ergens gedaan omdat het niet anders kon, maar het heeft zeker niet mijn voorkeur.

  2. Je vergeet en passent dat je met de Bijenkorf kaart punten spaart die een geldwaarde hebben bij de Bijenkorf. Als je de kaart regelmatig gebruikt kan dit aardig oplopen en zo heb je de kaart bijdrage bijzonder snel terug gewonnen. Het voordeel van de Bijenkorf Card zit dus ook zeker hierin en deze extra vervalt nu dus helemaal. Dus mooi allemaal maar zonder Bijenkorf Card ga je er sowieso flink op achteruit.

  3. Ik mis in de hele communicatie wáárom ze stoppen met de card. Overal wordt nog wel vermeld dat de kaart onderdeel uitmaakt van hun loyaliteitsprogramma maar nergens wordt aangegeven waarom ze dan stoppen. Vind het echt heel stom. Was een mooie en leuke manier om punten te sparen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder