Reacties

Bob Ross op Netflix: Happy Accidents, Betrayal & Greed — 14 reacties

  1. Wat heb ik Bob Ross veel op t.v gezien. Of ik spontaan een docu zou kijken weet ik niet. Maar mijn middelste probeert zijn stijl na te verven. Dus het gaat generatie"s door.

  2. Jazeker ken ik Bob Ross. Ik vond het vroeger heel ontspannend om naar zijn schilderkunst te kijken en naar zijn rustige stem. Ik hou enorm veel van kunst en wat jij ook al schrijft hoe hij het laat zien dat het heus niet moeilijk is.

    Ja dit is erg sneu voor zijn zoon, maar er zijn helaas van haaien die alles inpikken en zichzelf zo beschermen dat er niets aan gedaan kan worden. Het recht systeem is krom. Overal.

    Wat de link betreft over Z library free E books. Echt Nicole het is geweldig. Je download het boek en , bijna alles kun je vinden. En na de emaillink zit het meteen in Google books, tenminste dat is meestal mijn keus. Veel is natuurlijk in het Engels maar daar hebben jij en ik geen moeite mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder