Mijn Bitcoin experiment: mijn zoon lacht me uit... + update

bitcoin

Vorige week waagde ik mij aan een Bitcoin experiment.

Ik investeerde voor mijn gevoel heftig, met maar liefst 30 euro! Oorspronkelijke was ik van plan om voor 1 euro 1 bitcoin te kopen, dus dan is 30 best veel!

Mijn middelste zoon, die iets meer thuis is in de wondere wereld van de cryptomunt was niet onder de indruk...

'Hahaha. Daar ga je niks mee verdienen ben ik bang.'

Hieronder zijn reactie op mijn bericht dat ik zo heftig had geïnvesteerd in bitcoins.

Screenshot 2021 09 14 at 12.18.41

Maar wie het laatst lacht eh...

Ik heb inmiddels 11 cent winst gemaakt op mijn gekochte bitcoin!

Dus!

Als ik genoeg winst heb om een kopje koffie te kopen bij de Hema 'stap ik misschien wel uit'. (Zeg je dat zo?)

Similar Posts

21 Comments

  1. Ehhhh, dat is nog geen 1%... Ik zou hem verkopen als ik jou was en toch een andere nemen. Cardano is inderdaad een leuke munt. Ik ben begonnen met 250 en ik heb al veel meer dan een 2.50 erbij... ;-)

    Love As Always
    Dimario

  2. Spaargeld op een gewone bank zetten is inmiddels flink verliesgevend, en niet alleen voor miljonairs. Voorlopig vind ik de crypto´s nog te veel moeite voor weinig winst. Maar ook weinig verlies natuurlijk, want weinig inleggen is weinig risico. Vooral de ingewikkelder wordende belasting aangifte weerhoudt me.

  3. Je zoon mag mij ook uitlachen. Ik dacht echt, net als jij, dat bitcoin heel goed was om in te investeren, maar blijkbaar ligt het niet zo simpel als ik dacht. (Ik heb trouwens niet geïnvesteerd, maar dacht er min of meer iets van te weten;))

  4. Ik heb ooit geïnvesteerd in beleggen met de Dexia,de bank ging failliet, gelukkig had ik nog iets terug gekregen,ik begin daar niet meer aan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.