Reacties

Met creditcard betalen bij Albert Heijn — 14 reacties

 1. Mijn grote angst bij het boodschappen doen. Ik heb drie bankpasjes, van verschillende rekeningen dus ik kan altijd wel uit de voeten. Maar toch... brrr eng.

  Gelukkig had je je creditcard!

 2. We zijn de pincode van de creditcard vergeten, ook handig, kun je in ieder geval niet ermee pinnen... Ik check altijd de rekening voordat ik naar de winkel ga als het krap is! Toch is het een keer gebeurd hier ... Herkenbaar dus ;)

 3. Dat lijkt me echt een hele nare ervaring, bbrrr....
  Dat geld ook altijd.
  Ik spaar nu alweer voor de dure decembermaand, ook al doen we het allemaal heel sober. Niet alleen hebben we Sinterklaas en Kerstmis, maar vader is dan jarig, echtgenoot is dan jarig, dochter is dan jarig, neef is dan jarig........
  Ik ben nu het hele huis aan het opruimen voor spulletjes en kleding om te verkopen op Marktplaats en dat zijn toch die leuke extra's die ik zet op een aparte rekening. Daar koop ik dan de kadootjes mee.
  Jammer dat ik geen reclame mag maken voor mijn Marktplaats kraampje (-:

 4. Oh, dit is mijn grootste angst als ik boodschappen ga doen. En dan zul je net zien dat er ook nog een vage bekende achter je staat. Wij hebben geen creditkaart, dus zou ik boodschappen achter moeten laten. Hoop maar dat het niet gaat gebeuren.
  Wel lekker genoten van de koffie met koek?

 5. je spreekt over rundervinken uit de oven. Heb je dan een speciaal recept? Vanavond eet ik speklappen uit de oven: niet vet en lekker knapperig.
  groet,
  Joke

 6. Nee, ik doe er alleen wat zout op, en leg ze op het rooster, zodat het vet eruit kan druipen.

  Mijn moeder maakte zo bijna al ons vlees klaar, zodat het minder vet was. En ik heb dat overgenomen.

  En het is nog makkelijk ook, want je gooit het in de oven, en je hebt er geen omkijken meer naar.

 7. Nee, ik doe er alleen wat zout op, en leg ze op het rooster, zodat het vet eruit kan druipen.

  Mijn moeder maakte zo bijna al ons vlees klaar, zodat het minder vet was. En ik heb dat overgenomen.

  En het is nog makkelijk ook, want je gooit het in de oven, en je hebt er geen omkijken meer naar.

 8. Het gebeurt mij ook af en toe dat mijn pas het maximum bereikt. Ik schaam me voor geen meter, wetende dat het iedereen kan overkomen. Bovendien: wat is de schande van het niet kunnen betalen eigenlijk???? Veel mensen leven van heel bescheiden inkomens waar het af en toe moeilijk van rondkomen is.
  Ik zou zeggen weg met de schaamte meiden, wij zijn allemaal maar mensen!
  Groetjes, Sanne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>