Reacties

Naaidoos — 24 reacties

 1. Ik heb (al jaren) dezelfde als je dochter. Alleen in het wit. Het is zo'n fijne bak. Ongekend zoveel spullen daar in kunnen.
  Ik vind het altijd leuk als die jonge meiden van naaien houden. Ik heb 2 schoondochters die ook heel veel naaien en 2 schoondochters die de kapotte spullen bij mij brengen of bij de kleermaker. Maar zij hebben weer andere talenten ;-)

 2. Ik heb een Praxis gereedschapskistje ook meer dan 40 jaar oud- die werkelijk nog klosjes garen heeft van gordijnen van drie huizen geleden, zeg 30 jaar. Haha!
  Omdat ik nog echt kan verstellen, en een "knopendoos" heb, weet iedereen mij altijd te vinden, wat helemaal okee is.

 3. Ik heb er ook zo een, precies dezelfde! Is nog van mijn moeder geweest. Niet erg romantisch qua uitstraling, maar hij is inderdaad wel heel handig.

 4. Jeugdsentiment , mijn moeder had precies dezelfde en ik heb hem na haar overlijden ook nog een tijd gebruikt tot ik hem liet vallen en daar kon hij niet tegen. Mijn naaispullen zitten nu in een groot blik.

 5. Een doos? Ik heb een kast met vier laden met fournituren, band en garen etc. Een bakje met 4 compartimenten voor de dagelijkse/wekelijkse dingen en dan nog een kast met garen, stof en restje stoffen als reparatie materiaal. .

 6. O, leuk, mijn moeder had vroeger ook zo'n ding volgens mij. Er komt in elk geval iets van herinneringen boven. Ik heb zelf helemaal niks in huis. Zou niet eens een knoop aan kunnen zetten...

 7. O geweldig dit! Trip down memory lane.....mijn moeder heeft zo een. Is inderdaad heel handig.
  Ik kreeg als kind een nostalgische ronde mand op pootjes. Die was mooi voor het oog, maar totaal niet handig. Ik heb nu een plastic naaimand van Qline, vergelijkbaar met deze bruine.
  Wie weet komt jouw naaimand nog weer boven water. Mijn moeder heeft het gezegde: wat het huis neemt, geeft het ook weer terug.
  Je moet er alleen soms op wachten...

 8. Ik heb geen naaidoos, ik ben niet handig in kledingstukken repareren, dat vraag ik vaak aan mijn moeder. Wel heb ik een klein garendoosje van de Action.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder