Reacties

Wandelgids van Claudia Straatmans: 40 wandelingen — 11 reacties

  1. Ik bedenk moeiteloos m'n eigen wandelingen. Kan hier prima in de stad (Alkmaar) en oude buitenwijk t/m het het centrum van Heiloo door het bos en een groot park. Voor de afwisseling doe ik het ook in en om andere steden als Amersfoort, Kampen, Groningen, Maastricht etc en een paar maanden geleden zelfs (bij toeval) Doetichem. Overal is horeca en anders wel op de grotere stations. Loop ook vaak een stuk door de duinen. Fiets er naartoe, loop daar dan met de fiets aan de hand en fiets vervolgens terug. In de duinen van Schoorl is een leuk restaurantje met prachtig terras en natuurlijk veel in het dorp. M'n wandelingen pas ik aan aan het weer in lengte en gebied (natuur en/of cultuur). In Doetinchem hadden ze een gezellig drukke schaatstent in het centrum.

  2. Ik kan me voorstellen dat als iemand rust zoekt, net uit de kinderen is, of net op kleinkinderen heeft gepast en even niks wil.. of wat voor reden dan ook, die persoon even niet zit te wachten op kind- en gezinsvriendelijke horeca. Of als je net weduwe of weduwnaar bent geworden, of gescheiden bent. Of gewoon alleengaand. Of.. noem maar op. Dat mag toch ook ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder