Bobike fietstassen bij de Kruidvat

bobag fietstassenIk deed gisterochtend mijn weekboodschappen. En als beloning mag ik daarna van mezelf altijd even naar de Kruidvat.

Tot mijn verrassing zag ik daar een paar stevige geblóemde fietstassen van Bobike! Ik wist helemaal niet dat zij ook fietstassen maken. Ik ken ze alleen van de fietsstoeltjes. De tassen leken me van uitstekende kwaliteit. Ze zijn van stevig canvast.

En ze waren afgeprijsd van 49,95 naar 12,99. Het enige nadeel vond ik dat er ‘maar’ 32 liter in kan. Ik heb mijn fietstassen liever groter. En ik ben ook wel tevreden met mijn Basil fietstassen. Daar kan maar liefst 52 liter in!

Maar ik wilde jullie toch even tippen! Want het zijn leuke, en volgens mij goede kwaliteit fietstassen!

Leestip

Fietstas Hema

Wie heeft er ervaring met Bobag fietstassen?

Similar Posts

4 Comments

  1. Vorige week stonden ze in het blaadje en toen ben ik er gelijk naar toe gegaan, naar Kruidvat, maar toen waren ze al uitverkocht. Ik wilde de grijze hebben, maar volgens mij hebben ze er maar 3 van binnengekregen… zo jammer…
    Fijne middag,
    Mirjam

  2. Ik heb ze gekocht, de gele, ik kon ze niet laten liggen… Ze voelen heel stevig en zijn van goede kwaliteit maar inderdaad wel aan de kleine kant. Toch heel blij mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.