Reacties

Skil Multi Cutter: product review van een electrische schaar — 4 reacties

  1. Ik vind vooral die romantische foto van jou erg mooi zeg :-)
    Nu wil ik ook zo'n schaar :-D
    Nee hij lijkt me wel handig hoor, maar voorlopig heb ik genoeg andere speciale scharen en kniptangen, wellicht als er een paar stuk gaan dat ik het zou overwegen.

  2. Mijn eerste gedachte was dat die maar ver uit de buurt van kleine kinderhandjes moest blijven hèhè. Je foto waar je de twijg laat kennismaken met de schaar vind ik ook erg mooi!

  3. Jeetje, ik dek dat ik deze schaar wel in mijn kontzak mee kan nemen. De toepassingen zijn velerlei. Even tussendoor op ons dakterras onze tuin bijwerken, tussendoor een van drie dochterslief helpen met whatever, tijdens de lunch makkelijk de verpakkingen openen en dan nog oppassen dat manlief hem niet annexeert want hij is fietsenmaker moet veel dik kartonnen dozen openen, banden doorknippen. En we gaan binnenkort een nieuw tapijtje leggen op de kinderkamer, kom maar op met die Multi cutter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder