Reacties

Oude spiegel pimpen voor dummies: 5 opties — 10 reacties

  1. Deze is heel erg leuk geworden...!
    Wij hebben een spiegel in de slaapkamer hangen, een antieke spiegel met een eikenhouten lijst, mooi bewerkt... Het hout is door mijzelf een paar jaar geleden helemaal gebleekt, alle resten boenwas er af en nu is het eiken mooi vergrijsd... Zo vind ik het genoeg gepimpd voor mij... De spiegel hangt naast de kast, ik kan er mijn haar doen en make up opdoen, maar het is geen grote spiegel dus ik kan niet zien of mijn kleding goedzit... Toch vind ik hem groot genoeg...
    Fijne dag vandaag!
    Lieve groet,
    Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder