Reacties

Bakkersrek: wat is dat eigenlijk? Bekijk de mijne! — 46 reacties

 1. Ik vind ze dus super leuk, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet vormgeven bij ons thuis. Zit er al heel lang over te denken om er eentje te kopen maar het wil nog niet helemaal met mijn beeldvorming. Ik wil er eigenlijk eentje voor in de woonkamer.

 2. Ik vind deze ook zo leuk! Ik heb er voor mijn kamer naar gekeken, maar omdat ik genoeg planken heb heb ik er niet echt een nodig. Vind het wel echt een heel tof item. Malou x

 3. Haha, ik wist echt niet te verwachten toen ik dit artikel openklikte. Nu snap ik wat je bedoelt met 'Bakkersrek'! Wij hebben er thuis helaas geen plaats voor, maar vind het wel super mooi!

 4. Ik heb er geen, maar ik vind ze heel leuk.
  Van de week was ik bij de kapper en zij hadden een grote staan op wieltjes. Enig en multifunctioneel dus.
  Ik heb ze nog niet in een badkamer gezien, daar vind ik hem ook geschikt voor!

 5. Ik vind het leuk staan, maar eigenlijk ook een tikje rommelig. Het is precies dezelfde reden waarom ik niet zo'n glazen vitrinekast wilde. Je ziet alles staan. En bij zo'n bakkersrekje is het ook nog eens open, dus vangt het stof enzo. Ik zal wel te praktisch zijn....

  • Dat is inderdaad wel een nadeel Rory. De spullen op het rekje vangen stof en vet. Maar aangezien mijn keukenkastjes keurig dicht zijn kan dit rekje wel vind ik.

 6. Zijn ontzettend handig, en last but not least erg smaakvol! Grappig, een tijdje terug van mij moeder de opdracht gekrege om bakkerskasten te bestellen. Ik wist niet wat het was, tot ze het me vertelde. Ze staan nog steeds in dr keuken.

 7. Supergaaf die rekjes. Toen wij onze nieuwe keuken uitzochten (de originele eerste Bruynzeelkeuken van Piet Zwart opnieuw uitgebracht) hoorde daar eigenlijk ook een pannenrek bij. Net iets anders dan dit bakkersrekje, maar wel helemaal in stijl van de keuken. Even rondneuzen op marktplaats en ik vond nog een echt oud exemplaar daarvan. Veel leuker! Als ik die niet had, dan zou ik zeker zo'n bakkersrekje overwegen.

 8. Ik vind ze ook wel leuk, zag ze mee in de vintage-hype....
  Wel nooit geweten dat het bakkersrekjes waren en al helemaal niet waarom ze zo heten. Weer bij bijgeleerd! ;)

 9. Jakkie, die dure van bol.com vind ik echt niets. Die van Xenos idd het leukst. Ik houd meer van rekjes dan van kastjes omdat je de muur erachter er doorheen ziet. Dus ik snap je nieuwe liefde :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder