Reacties

8 Broodclip hacks — 17 reacties

  1. Ik bewaar de clips wel altijd. En ook vaak de lege broodzakken. Dat komt omdat, als de bakker het brood gebracht heeft, ik het in plakken snijd en in halve broden in de vriezer leg. Dan komen de extra zakken en clips goed van pas. Van al je genoemde toepassing kan ik er geen een echt briljant noemen. Alleen die om het snoer zou ik misschien doen. En als je op teenslippers loopt, kan het handig zijn, inderdaad.
    Bij plakband vouw ik altijd het laatste stukje om. Probleem opgelost. (Hoewel ik het meeste plakband in een houder heb). En als boekenlegger pak ik wel een papiertje / lege envelop. Handiger volgens mij. Maar ieder z'n ding.

  2. Die tip voor de kabels is een goeie. Volgens mij heb je veel los gehad om deze foto's te maken en verzamelen. Sinds kort heeft de bakker hier de plastic broodclips vervangen door kartonnen. Laten we zeggen: het moet even wennen. Hergebruik is zeer beperkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>