Snoeren organiseren

snoeren organiseren

Ik ging mijn snoeren organiseren, want het was wel nodig....

Heb jij ook zulke kluwens van snoeren van apparatuur?

Bij mij viel het nog mee, maar ik wist toch nooit welk snoer bij welk apparaat hoorde!

Gelukkig heb ik nu een handige manier om dit probleem voorgoed uit de wereld te helpen: met washi tape!

Snoeren organiseren

Je doet een stukje washitape ook bekend onder de naam masking tape om het snoer bij het stopcontact. En aan de andere kant van het snoer doe je hetzelfde stukje tape waar het uit het apparaat komt. Op die manier hoef je je nooit meer af te vragen:

'Waar zou dit snoer nou voor zijn?'

Hieronder het resultaat:

snoeren organiseren
Na.

Snoeren opruimen

Tip: er zijn ook speciale kabeldozen te koop. Zoals deze:

snoeren opruimen

 

Similar Posts

3 Comments

  1. Handige tip! Ik heb er niet extreem veel en zit er ook niet zoveel aan, dus vind het niet echt nodig om zoiets te doen, maar ik kan me voorstellen dat dat anders is als je wel regelmatig een snoer los moet trekken.

  2. Superhandig! Wij hadden een paar jaar geleden, toen ik nog thuis woonde, ook zoiets: een gekleurd elastiekje om de stekker van de printer. Die moest er het vaakst uit (één printer in huis, niet draadloos, vier vaste computers en elkaars wachtwoord wist je niet. Als je dus wilde printen, was de handigste optie om de printer even aan je eigen pc aan te sluiten). Het ging eerst vaak mis, maar sinds deze oplossing niet meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.