Goedkoper bij de DM Drogist in Duitsland: 6 voor 11,70

goedkoper bij de DM drogist

Veel drogisterijartikelen zijn goedkoper bij de DM Drogist in Duitsland.

Bijvoorbeeld Sebamed zeep!

Sebamed zeep

Mijn man wast zich altijd graag met Sebamed zeep.

Maar dat is best een prijzige zeep.

Daarom besloot hij eens flink in te slaan bij de DM drogist in Duitsland.

Goedkoper bij de DM drogist in Duitsland

Een stuk Sebamed zeep kost bij Kruidvat 4,99.

goedkoper bij de DM Drogist

Maar bij de DM drogist betaal je voor een stuk Sebamed zeep maar 1,95!

Mijn man heeft er meteen maar 6 ingeslagen.

Waar koop jij jouw drogisterijartikelen?

Similar Posts

14 Comments

  1. De laatste keer kocht ik een voorraad Badedas Classic bij de DM in Duitsland voor € 1,99. Gistermiddag zag ik dat ze geprijsd waren voor € 2,40 wat nog steeds goedkoop is. De toppertjes onder de scheerzepen en scheermesjes die je in de supermarkten niet tegen komt koop ik op internet voor een leuk prijsje. Dat geldt ook voor o.a. typische klassieke Italiaanse aftershaves die hier nauwelijks bekend zijn.

  2. echte drogisten bestaan bijna niet meer Kruidvat kun je nauwelijks een drogist noemen De prijsverschillen zijn stuitend .We zullen maar denken de zegeningen van de EU

  3. Wij hebben toen we onlangs van vakantie uit Duitsland kwamen voor iets over de 100 euro bij DM gekocht. Geen luxe artikelen , alleen die we altijd gebruiken. Ik heb nu een hele voorraad staan. Het scheelt echt enorm! Vorige week op mijn verjaardag kreeg ik een bon van 30 euro van de etos, die zal nog een poos in de kast blijven liggen, eerst de voorraad maar eens opmaken!

  4. Ik lees bij meer bloggers over de DM drogist en ik verbaas me elke keer over de vriendelijke prijzen daar. Voor mij is het veel te ver weg, maar ik krijg wel spontaan zin om een dagje Duitsland te doen waarbij ik dan ga shoppen bij de DM;).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.