Reacties

4 x wc rol in de keuken life hack — 13 reacties

  1. Als ik wist hoe ik kan reageren met een foto zou ik dat doen van het mooie plekje naast mijn gasstel waar al jaren een toiletrol staat met 3 leuke hondjes ervoor. Of het plekje gemaakt is voor de toiletrol. Dit allemaal al jaren tot volle tevredenheid!

  2. Zo hangt die rol bij in de caravan aan de binnenkant van de deur. In de keuken staat hij in een kastje. Ik gebruik alleen keukenrol om vlees te deppen (want dat laat geen pluisjes achter) voor het in de braadpan gaat, scheelt gespetter.

  3. ik gebruik al jaren stukken katoen (afval van mijn werk) dit gebruik ik zoals keukenpapier . 1x per 2 weken dan was ik ze uit met alleen soda . zo heb ik geen afval . je zou kunnen zeggen dat de wasmachine ook slecht voor het milieu is en geld kost . maar voor mij werkt dit :) xxx

  4. Ik doe ook niet aan keukenrol. Ik heb er geloof ik ergens wel één in de voorraadkast liggen, maar uiteindelijk pak ik net zo makkelijk en snel een stukje wc-papier. Andersom vind ik het dan inderdaad weer niet kunnen;).

  5. Ik was de afgelopen dagen bij mijn zus mantelzorgen na een operatie. En zij had ook een wc rol in de keuken. Kan nu dus heel goed vergelijken wat voor mij prettiger is en dat is dus in voordeel vd keukenrol, dikker en groter. Met het wc papier zaten mijn handen er regelmatig naast, of je moet veel velletjes nemen , maar die zitten dan net niet daar waar ik ze nodig heb nemen misschien, ook niet goedkoop of duurzaam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>