Reacties

Aldi wc papier met 4 lagen scoort hoog — 13 reacties

 1. Ik kijk meestal naar de prijs per rol en die is voor zover ik heb kunnen vinden het laagst bij de Action. Daar betaal ik 3,49 voor 24 rollen. Als ik niet bij de Action in de buurt kom, dan haal ik 24 rollen bij de C1000 voor €3,99. Daar kan het toiletpapier van de Lidl hier niet tegenop, qua prijs.

 2. Op de pakken van edet en page ontbreekt de vermelding van aantal vellen.
  Bij de Action staan het aantal vellen en de afmetingen van de vellen in mm vermeld.
  Hebben we het nog niet eens over de prijsverschillen.
  Ik koop altijd Solo, behalve als ikop de site van meer uit minder een gratis koopadvies staat. Die volg ik altijd op.

 3. Ik gebruik meestal of de euroshopper 3-laags, of de 3-laags (dat blauwe pak dus) van de aldi. Prima wc-papier, en goedkoper dan de 4-laags.

  Ooit heb ik wel page gehaald, omdat dat zo ontzettend in de bonus was. Nooit meer... het was 2-laags, maar dan ook nog eens hele slappe velletjes, en hele kleine rolletjes, dus als je een beetje normaal af wilde kunnen vegen zonder het papier kapot te trekken was je zo door het papier heen. Dat merk ben ik heel snel van genezen.

  • En dat terwijl ik bij het merk Page toch echt denk aan duurdere kwaliteit. Zo zie je maar weer. En in de test van Kassa Magazine wordt ook bevestigd dat het dure merktoiletpapier beslist niet per sé heel goed is.

 4. heeft ook solo toiletpapier,maar de laatste 3 pakken zijn niet zo goed de boven laag laat steeds los of bij het afrollen gaan er stukjes af,heeft dit al van meerderen mensen gehoor,en vind dit zo jammer,daar voor was het altijd prima,hoe kan dit?

  Vr,groeten
  Mevr, M Teeuw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder